Citace Původně odeslal Ladis
Ano VX500+ je opravdu špičkový model, má velice schopnou elektroniku a bez DVI LCD nekupuj (i když teď zrovna nemáš grafárnu s DVI).
S tou 17" - mám tu zkušenost, že menší rozlišení, pokud je roztaženo na celou plochu LCD je na 17" LCD ostřejší, hlavně pokud je celým zlomkem fyzického rozličení (u 17" je 1280x1024). 15" LCD na tom je o trochu hůř. Ale hry dnes hraješ asi v co největším rozlišení a není problém hru provozovat na fyzickém 15" LCD, to je 1024x768.
Já LCD mám více jak rok (14 mesíců), používám ho doma a filmy a gamesy samozřejmě provozuju a nenarazil jsem na problém a "duchy". V porovnání s 19" CRT HITACHI, které mám u druhého compu je obraz jasnější, ostřejší, tmavé zcény víc prokresleny a hlavně na LCD vidím obraz i při sluncem osvícené místnosti. Na CRT už musím zatemnit, abych na něm něco viděl.
MVA je technologie LCD, je popsaná na těhto stránkách i s konkurenční technologií IPS a SuperIPS.
no bez DVI to jsem vahal,a tak jsem se dival na tento model a model VX ma prave moznost analogu i DVI tak to si rikam ze to je dobre.
S tim rozlisenim, to bych mel asi urcite ve Win 1024*768 a pri gamesach asi taky nejspis 1024*768.
ted jsem byl u kamose a tam jsem se u nej dival na LCD od Samsungu (myslim ze 151s) je pres analog. a ma integrovanou VGA No a zkousel jsem tam nejaky hry jen na rychlo (Colin McRae Rally a Wolfensteina) a obraz mu taky stihal...i kdyz treba ty auta nebyly tak propracovany,ale to mela za vinu asi uz ta integfovana VGA. (protoze to mel na 1024*76

To o tom porovnani ze obraz je jasneni a ostrejsi a tmave zceny vic prokresleny, tak to mas na mysli asi LCDcko vid. Jinac u ceho radeji sedis nebo pracujes u 19"Hitachi nebo u LCDcka ?

O ty technologii MVA jsem si uz neco teda protetl a nezni to spatne,ty jsi vlastne mas taky na VX700 ze ano. Mel jsi treba moznost nekdy svoje LCDcko postavit vedle nejakeho jineho kousku od jine firmy,jestli tam jsou rozdily.