Výsledky 1 až 25 z 76

Téma: Eizo S2231W - mala review

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Eizo S2231W - mala review

Citace Původně odeslal Biges Zobrazit příspěvek
    A nemáš při běžné práci přesycené barvy? Kvůli wide gamutu. U některých monitorů to sice lze korigovat barevným profilem, ale většina aplikací si s tím neporadí, hlavně hry.
    A co ten otravný zvuk ozývající se ze zdroje?
    (Obojí z vlastní zkušenosti.)

Co jsem slyšel, nižší model, 2490, je v mnoha ohledech pro náročnějšího "běžného" uživatele lepší, ale holt v Evropě se neprodává.
    Tak barvy nemam presycene aspon mi tak neprijdou .Zatim hraji COD4(druhy den ) predtim TmNationsForever a vypada ti ok(spise nadherne) . Zvuk ze zdroje jde slyset , ale az dam hlavu k monitoru. Nez ses zeptal tak jsem ho nepostrehnul. A ty mas taky spectraView verzi? Cim si to kalibroval?
    Q9450,Asus P5E-X38 ,4 GB ram HDD-WD - 250GB Fortron 550W, Logitech MX518, Case-Thermalrock Dragon, Creative Labs X-Fi Fatal1ty +Sluchatka Sennheiser HD580,monitor LCD 26" Nec 2690 spectraView

Citace Původně odeslal dumar Zobrazit příspěvek
    Tak barvy nemam presycene aspon mi tak neprijdou .Zatim hraji COD4(druhy den ) predtim TmNationsForever a vypada ti ok(spise nadherne) . Zvuk ze zdroje jde slyset , ale az dam hlavu k monitoru. Nez ses zeptal tak jsem ho nepostrehnul. A ty mas taky spectraView verzi? Cim si to kalibroval?
    Mám SV verzi a kalibroval jsem to zatím ničím, protože nemám kalibrační sondu. Možná bych se k jedné mohl dostat, ale co vím, není na wide-gamut I když nevím, jestli se mám o to vůbec snažit, protože vzhledem k hluku ze zdroje si ten monitor asi stejně zřejmě kupovat nebudu. Dal bych přednost jeho 24" verzi, kde jsou menší pixely.

Citace Původně odeslal Biges Zobrazit příspěvek
    Mám SV verzi a kalibroval jsem to zatím ničím, protože nemám kalibrační sondu. Možná bych se k jedné mohl dostat, ale co vím, není na wide-gamut I když nevím, jestli se mám o to vůbec snažit, protože vzhledem k hluku ze zdroje si ten monitor asi stejně zřejmě kupovat nebudu. Dal bych přednost jeho 24" verzi, kde jsou menší pixely.
    Pockej pises mam SV verzi a pak pises , ze si to kvuli hluku zdroje kupovat nebudu...? To ho mas pujceny,nebo na nem pracujes? Jinak 2490 jsem chtel puvodne , ale holt jsme v Evrope a tady se neprodava prave kvuli 2690...
    Q9450,Asus P5E-X38 ,4 GB ram HDD-WD - 250GB Fortron 550W, Logitech MX518, Case-Thermalrock Dragon, Creative Labs X-Fi Fatal1ty +Sluchatka Sennheiser HD580,monitor LCD 26" Nec 2690 spectraView

Citace Původně odeslal dumar Zobrazit příspěvek
    Pockej pises mam SV verzi a pak pises , ze si to kvuli hluku zdroje kupovat nebudu...? To ho mas pujceny,nebo na nem pracujes? Jinak 2490 jsem chtel puvodne , ale holt jsme v Evrope a tady se neprodava prave kvuli 2690...
    Půjčené. Stále dumám, kterým LCD nahradit svůj starý CRT
    Co se týče 2490, svatá pravda, naneštěstí u nás není. Prý aby se to nekrylo s prodeji 2690. Což mají asi částečně pravdu. Ale zrovna u mne to nefunguje.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Canon A70 firmware hack
    Založil RayeR v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 124
    Poslední příspěvek: 07.09.2009, 04:20
  2. Co by mala mat idealna zakladovka?
    Založil MaVo v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 30.08.2003, 15:13
  3. Co by mala mat idealna zakladovka?
    Založil MaVo v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 3