No kamos ma INNO a nestezuje si ale potom co jsem si taky koupil GF3 ti 200 od Gainwarda tak hned uvazoval ze INNO proda a koupi si GainwardaPůvodně odeslal Pret
![]()
Zakopany pes je vtom ze INNO prodava opravdovou ti200 ale vetsina ostatnich prodejcu prodava ti 500 pod oznacenim ti 200 stim ze je podtaktuji nebo tam daji lepsi pameti ktere se daji dobre pretocit takze INNO neni spatna karta na Ti 200 ale proc si nekoupit za stejne a vmem pripade jeste mensi penize (Ten Gainward se prodaval u nas jeste o 500,- levneji nez to INNO) vykonove lepsi kartu
![]()
Takze neni dobre odsuzovat Inno ale dulezity je pro tebe vykon
Jinak s tema pametma u toho Gainwardu , je to tak ze vyrobce udava ze vyrabi dve varianty 4.5 ns (bez pasivu na pametech ) a 4.0 ns s pasivama na pametech a pak se i vyskytuji pry karty s 3.5 ns pametma, ja osobne presne nevim jestli mam 4.0 nebo 3.5 ns (Nechcou se mi kvuli toho sundavat pasivy ),ale co vim urcite tak mi jedou stabilne na 560 Hmz![]()
Takze co jsem tim chtel rict : Pokud chces GF ti 200 tak kup bud Gainwarda,Leadteka,Sparkl ci jim podobnou znacku a budes mit s velkou pravdepodobnosti Ti 500 za cenu ti 200 a pokdu si koupis INNO tak budes mit ti 200 kterou sis doopravdy koupil![]()