Mel jsem u tohoto prodejce objednanu T43p, taky jsem trosku trnul, ale dnes NB dorazil tak jak bylo domluveno. Ale trvalo to skoro 60 dnu. Tak drzim palce, ze to dopadne i dalsim.
P.J.
Mel jsem u tohoto prodejce objednanu T43p, taky jsem trosku trnul, ale dnes NB dorazil tak jak bylo domluveno. Ale trvalo to skoro 60 dnu. Tak drzim palce, ze to dopadne i dalsim.
P.J.
Tak jeste upresnuji - NB sice dorazil ale bohuzel neodpovida tomu co bylo v nabidce. Ma vadnou mechaniku (opotrebeni), baterka je o 2 roky starsi nez NB a moc nedrzi, ale hlavne zaruka neni plna nybrz zbyvaji pouhe 4 mesice. Cast plastu je nova, cast pouzita.
Nechci predjimat, ze je to umysl, ale budu to muset resit.
P.Janich
Njn. toto je bohuzel riziko nakupovani na Aukru a dan za podezrele malou cenu a to by se clovek divil co je mimo OC4um nepoctivych lidi![]()
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
Ano a tady jsou vsichni poctivi a svati. Vase tvrzeni je k pousmati. Kde vidite dan za podezrele malou cenu, presneji kde vidite malou cenu, za takovyto stroj ktery se jiz ani neprodava je tato cena naprosto adekvatni pro obchody v CR...
Naposledy upravil mISHA; 11.05.2008 v 11:45.
ehm...Arg tim beztak myslel to, ze zde na foru je komunita lidi, ktera se ne/pravidelne schazi, plno lidi se zna osobne a tim padem je vzajemne nakupovani prece jen jistejsi, nez totalni anonymita na Aukru, ktere slouzi primarne pro obchod, kdezto zdejsi forum ma bazar jen jaku sluzbu navic. Podrazaci/podvodnici se najdou vsude, ale prece jen z meho pohledu je na tom Aukro mnohem hur nez lidi zde (ale je to muj nazor z duvodu neznalosti).
Naposledy upravil PetrT; 10.05.2008 v 18:06.
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
Axel-X: Nechci vyvolávat spory, jen můj názor na obchodování obecně-každý, kdo něco prodává, za to nese odpovědnost, a to buď vyplývající ze zákona, či prosté lidské slušnosti a selského rozumu. Přesouvání odpovědnosti na dodavatele je pouze výmluva, odpovědnost má dle mého názoru samozřejmě ten, který uzavírá kupní smlouvu, a pokud mu dodavatel dodal špatné/jiné zboží, které následně prodá dále jako původní, dopouští se podvodu.
Konkrétně k Aukru: když si člověk pročte obchodní podmínky, zjistí tam spoustu věcí, které přesně toto řeší. Poukaz na chybu dodavatele je jen a čistě problém tvůj, vše ostatní jsou výmluvy a dodáním zboží neodpovídajícímu popisu se dopouštíš porušení těchto podmínek. Ano, tebe ošidil tvůj dodavatel, ale pokud nemůžeš 100% zaručit dodání zboží, jaké nabízíš, je tu jednoduché řešení-prostě ho nenabízej
Toliko můj názor.
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
Reknu to znovu a pro vsechny. Nejdriv omluva za pozdni dodavky notebooku, ktere opravdu nejsou mou vinou, hlavne celnice to brzdi. Dale technicke a konfiguracni potize s dodavately kteri si dovoluji posilat konfigurace obcas odlisne ale penize nevraci. Notebook ktery prisel vypadal naprosto nove, mechanika pred odeslanim byla plne funkcni, snazil jsem se nainstalovat pokusne WinXP ale neslo to jelikoz mi poprve v zivote prisel notebook bez HDD. O zaruce jsem hovoril zcela jasne, presto ze je rocni, na webu lenova se zobrazuje kratsi nez zaruka realna, resilo se to na notebook foru a vy stale neverite a verit asi nebudete dokud vas neosviti vyssi sila. Napiste si do lenova pro potvrzeni. Nevsiml jsem si ze by cast plastu byla pouzita a cast nova. Urcite to umysl neni. Vsechny konfigurace me stoji stejnou cenu, nic bych tim neziskal kdybych koupil notebook v divnem stavu navic pouzite veci nekupuji a prodejce garantoval veci nove. Zatim vse co od nej mam bylo bez problemu.
Naposledy upravil mISHA; 11.05.2008 v 11:45.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)