Výsledky 1 až 25 z 72

Téma: Enermax PRO/MODU82+ 425W - nový král mainstramu?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Enermax PRO/MODU82+ 425W - nový král mainstramu?

Citace Původně odeslal crashpc Zobrazit příspěvek
    jde o to že nakonec je podobnej i seasonic, chieftec, fortron, no a vlastně ten Enermax je úplná tuctovka, proto stojí o 400 víc
    Není tak úplně pravda, to je typ od typu Některý Enery taky byly špatný (např. některý Galaxi).
    Corsair TX750 má stejný vnitřnosti jako: Gigabyte Odin, Eurocase 1050W, Chieftek CFT-***-14CS... Je to nehoráznéj krám... Překvapivě ho ocenily na JohnnyGURU.com, ale to jen proto, že je to Corsair. I když má o 100W víc a stojí o cca tisíc víc, je podstatně horší, než TX650.

Vyrábí ho Sirtec. Neviděl jsem ještě zdroj se 14cm FANem, co by nebyl na tomhle návrhu založenej.

btw: Delta Electronic výrábí Chiefteku zdroje nejlevnější kategorie překvapivě jsou kvalitnější, než ty dražší od Sirtecu.

Největší problém je, že této problematice rozumí strašně málo lidí (ani já nejsem žádný odborník) a o některých věcech se domnívám, že tak jsou (a mohu se mýlit), některé tipuji, nějaké zkušenosti mám z opravování zdrojů a něco se učím za pochodu.
    Internetová fóra, diskuse, seznamky a chaty jsou plné lidí, kteří o sobě říkají, že něčeho dosáhli. Jde však o pouhý přelud krmený vlastní ješitností. Skutečný život, aniž by o tom tušili, se jim vzdaluje, každým dalším úderem do klávesnice. Za skutečné lidi mluví jejich činy a ne vlastní slova.

Member Avatar uživatele crashpc
    Věk
    38
    Vliv
    251

Standardní Re: Enermax PRO/MODU82+ 425W - nový král mainstramu?

což o to. zkušenosti by byly. není možnost. Nikdo mi nedovolí otevřít zdroj bez ztráty záruky, a já si nemůžu každý den koupit nějaký zdroj abych se podíval co tam zas provedli. TO je to co brání lidem zjistit realitu. Stojí to prachy který nemáme.

//tak dneska se stala zlá věc. Na CZC změnili status mého objednaného Enermaxu na neznámou dodací dobu. tedy jsem ho s nechutí stronoval. humus.
    Naposledy upravil crashpc; 01.05.2008 v 16:54.
    A proč to dělá?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Intel Conroe - novy kral
    Založil MadCap v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 1090
    Poslední příspěvek: 15.10.2007, 20:44
  2. Hitachi 7k250 - Nový král 7200ot disků !!!
    Založil Anonymous v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 69
    Poslední příspěvek: 01.06.2005, 20:03

Pravidla přispívání