rone, Tys mě nepochopil asi dost jasně. Ten zdroj tu samozřejmě má co dělat, a konkurence to je - právě tou cenou. Ale koukat na to jako že je to "podobný za nižší cenu". to se mi zdá ujetý. Ty běžně kupuješ "podobný" ale za vyšší cenu? já ne. Já kupuju jenom lepší za vyšší cenu. A pokud u procesoru vidim že má o 100MHz víc, žere o 10W míň, netopí, koukám na něj jako na ten lepší, byť to v Crysis nepoznám ani omylem. Stejně jako až bude zdroj namontovanej v PC.

1) při malym výkonu jsou zdroje dneska tichý. co takhle to porovnávat při 90%? tam kde se začíná ukazovat že zdroj je opravdu dobrý? Copak budou Testovat v Autotomoto-revue Porsche a Oktávku ve městskym provozu? na 90% je situace totiž poměrně jednoznačná. Porsche si vyjede na dálnici a Oktávka zůstává někde vzadu..

2) Pokud jsme v rámci záruky, tak máš pravdu. nemusí se to řešit ani omylem. Já jsem ale chudej člověk, co si nemůže každý 2-3 roky kupovat hustý PC. Uvítám když mi zdroj pojede 5 let, pak vyměnim filtraci, a pojede další 4.... a pak už přestane na PC pasovat páč bude jiná platforma...
Z tohodle hlediska je ten zdroj zajmavej jen pro určitej okruh lidí, ale ta možnost tu prostě je.

3)Ještě nevím k čemu to je, a k čemu to v praxi vede, hlavně že je to lepší

a konečně 4) - aano je levný, zbyde na lepší grafiku, kterou hravě utáhne. proto konkuruje.