Tak M-Audio opet vydali nove ovladace, tentokrat i na XP, testoval jsem o vikendu a moje dojmy:
- ovladac master volume je uplne jinak - na starych sem provozoval zesik na 4 carce, na novych az nekde kolem 8 - celkove snizena hlasitost...divne
- LineIn hlasitost brutalne zeslabena (s novymi ovladaci je zvukovka pro digitalizaci naprosto nepouzitelna...testoval sem o vikendu, digitalizoval sem nejake gramodesky...s novymi ovladaci, i kdyz jsem vyhulil predzesilovac za GRAMO temer do limitace, tak to bylo pro zvukovku porad malo...recording level tak na 80% (rozumej: sila signalu, ktera by cloveku urvala hlavu, pokud by tam pripojil sluchatka), ve srovnani se starymi ovladaci, kde stacilo mit predzesilovac na cca 40% a Revo soupatko LineIn na cca taky 40%, nebo pripojit RAW signal z prenosky primo do Reva a zesilit LineIn na MAX.
- Netestoval jsem mikrofonni vstup, ale mam neblahe tuseni, ze to bude neco jako s LineIn

Tohle hosi z M-Audia trosku podelali, s novymi ovladaci je Revo naprosto nepouzitelne k digitalizaci cehokoliv (resp. pokud nechcete nahravat primo signal z reprobeden ), takze ja zustavam porad u ovladacu 1.0.0.0