Citace Původně odeslal MK2
Rozdiel medzi Epoxami je asi v nasobicoch, sa mi vidi ze 8k9aI podporuje do 15x a 8kda2 az 25x ci 24x nasobic, co je rozdiel fest, a na tej 8k9aI som si neni isty ci ide menit multiplikator T-bred B0 ako na 2jke, ale asi ano.
Radeon 9000 vyhladzuje video s nizkou kompresiou a dvd filmiky, jednoznacne prehravam vela videa na pocitaci, takze by som siahol po velmi kvalitnej radeon 9000 osobne, teraz aj ked mam gf4ti to nevyhladzuje filmiky a je to citit dost.
O nicom inom ako Epox sa neda ani rozmyslat v porovnani s ECS, ta ECS to by nebol komp, len kopa ... censored.ECS- dobre nepretaktis, prdlajz dokopy ide na nej nastavit, celkom onicom
Ramku zober ddr 333 z Libry, www.libra.sk, tu ktoru mozes si vyber je tam cenovy rozdiel medzi cl 2,5 a cl2 dost velky vykonovy asi 10% cize rozhodni sa radsi cl2.
Ak ti nevadia nevyhladene krasne filmiky, co je nadhera ked to vidis, tak potom radsej na herny vykon 9100 sapphire a nic ine, ten sappphire ide krasne taktit, manli nejde , je to shit, ale ked hej tak o dost menej, kvalita u manli nikdy nieje zarucena, skor to druhe ...

Napalovacka Teac, kamos povedal ze Technics a Panasonic(patria obidva do jednej korporacie Matsushita, ucili sme sa to na Ekonomickej Univerzite) tak radsej kup nieco ine, mne sa dva Plextory dokaslali, ale ak mozes tak Plextor, mal som blbu seriu vsetkym slapu, tie 16x vypalovacky sa im nepodarili. Teraz mam Teac a nevypali vsetko vzdy, urcitu ochranu nezvladne a hifi veze a mini systemy nie vsetky precitaju napalene s Teacu, takze sa rozhodni.
Monitor ked lacnejsi a kvalitny , tak bud Phillips ale maju mizive frekvencie pri tych 17kach co su u nas na Slovensku v ponuke, ale cisty obraz takze si si dobre vybral, fakt krasny obraz, a druha alternativa Samsung s Dyna Flat obrazovkou vyssie frekvencie pri ich modeloch nekazi to oci tak.
Disk nech radi niekto iny
P.S. V notebooku mam Radeon 7500 a staci to na gejmsy, len nie vo vsetkych situaciach, lenze na notebook je to male delo.(aj ked aj tam uz budu vsade radeon 9000 a 9700 teraz pride)
8KDA2 neznam. 8K9AI atd podporuji obe sady nasobicu (tj do 24x)
R9000 vyhlazuje jen u RealONE (stejne jako R9100) pres pixelshadery. To co popisujes u prehravani videa (avicek) je vlasnost (overlay ?)podporovana nekolik let a v tomto nepoznas rozdil mezi Gf4 a Radeonem.
Ad Teac. Sice je novej Teac podle meho nazoru shit (mam sve duvody), ale pro BFUcka to bude dobra palirna. Ty jsi hochu v tomto zmatenej jako svine (doslova). To ze ti vez nebere veci vypalene z Teaca - nevim jaka media a jakou rychlosti, bude ale spis rukama a mediama nez Teacem.
Nehlede na to, ze obe dve CDRW palirny Teac, ktere jdou nyni koupit zvladnou "vsechny" druhy ochran.
Nechci te urazit, ale priste bys radeji ani reagovat nemel. To co jsi uvedl byl blud nad blud.