Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Pomalý wifi

Standardní Pomalý wifi

Mám doma notebook Dell Latitude D600 s nějakou integrovanou wifi síťovkou Intel PRO/Wireless 220BG. Kompy připojený přes router. Po připojení k síti mi notebook hlásí rychlost průměrně mezi 48 a 54mbit... ale když něco kopíruju mezi ním a hlavním kompem, strop je někde ma 2MB/s. Jak to? Teď se marně pokouším přetáhnout jeden soubor, 7GB .iso. Když pominu fakt, že na notebooku (ze kterýho to posílám) se může zbláznit disk a všechno je totálně zaseklý, neustále to na mě řve, že zápis se zpožděním se nezdařil blabla, padá to, zasekává se... Nechápu. Netuší někdo o co jde?

Standardní Re: Pomalý wifi

řekl bych že je to běžnej jev... prostě ta WiFina víc v reálu nevytáhne. zkoušel jsem dat dva komply čtyry metry od routeru, nastavit channel kterej je nejvzdálenější od těch co používá někdo jinej a reálná rychlost přes Win sdílení nepřesáhla 1,8MB/s....

jediny co bys ještě zkusit mohl je jinej channel... ale tohle je imho naprosto běžný, reálně to víc prostě nevytáhne

ad "zápis se zpožděním se nezdařil" - není na druhym komplu HDD na kterej kopíruješ FAT32?
    ty chyby ti to háže, když to zkopíruješ z NTB na kompl a spouštíš to z NTB ("kopíruješ na síť")... zkus to naopak - na komplu se připojit k NTB a kopírovat "ze sítě"
    FTP jsi zkoušel? dělá to samy?

ftp nemám na lokálu jak rozjet

druhej komp je můj stolní, rozhodně tam nemám fat v jakýkoli formě

zkusím to ještě kopírovat z ntb, ne to z něj posílat... sice to imho je to samý, ale proč neudělat pokus

teď jsem stáhnul poslední ovladače z intel webu tak uvidím

ftp nemám na lokálu jak rozjet
    nerozumim... kombinace CesarFTP + Opera bohatě stačí

kopírování z NTB - to jsem psal... jako jde o to, že to nebude házet chyby při zápisu... prostě nemůže... jedině že by fakt nějaky byly

novy ovladače rychlosti nepomůžou, to je prostě limit té WiFiny... ale se stabilitou by to něco udělat mohlo

Tak tomu s FTP absolutně nerozumím. Ale to je jedno.
    Nainstaloval jsem nový ovladače a už nefunguje nic.
    Kdybych ten blbej soubor rozdělil na x částí a tahal to přes flashku, bylo by to dřív

54Mbit je radiova rychlost, skutecna rychlost je v zavislosti na kvalite signalu kolem 30Mbit/s half-duplex. Takze 2MB/s je naprosto normalni hodnota.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Junior Member Avatar uživatele beavel
    Věk
    38
    Vliv
    262

Citace Původně odeslal Caleb Zobrazit příspěvek
    54Mbit je radiova rychlost, skutecna rychlost je v zavislosti na kvalite signalu kolem 30Mbit/s half-duplex. Takze 2MB/s je naprosto normalni hodnota.
    presne tak. to je rychlost pri ktere se radiove odesila paket, takze od tech 54 /s se odecita objem ruznych manazereskych framu a pak ruzny cekani a rts/cts apod.
    DUHAduhaDUHAduhaDUHAduhaDUHAduhaDUHA
    duhaDUHAduhaDUHAduhaDUHAduhaDUHAduha
    D
    UHAduhaDUHAduhaDUHAduhaDUHAduhaDUHA

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. domaci sit wifi -> wifi
    Založil kudykam v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 25.02.2008, 10:23
  2. Konflig wifi karet?! :(
    Založil Lisak v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 19.05.2007, 18:36
  3. Problem s instalaci ovladace pro Wifi intel 2915abg
    Založil tiktak v sekci fóra Síťové komponenty
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 25.01.2006, 19:26
  4. Wifi muze signal z wifi odpalit,poskodti jine zarizeni?
    Založil Dragoun v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 07.06.2005, 18:20
  5. Wifi -dotaz laika
    Založil Vladimír Mahr v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 14:52

Pravidla přispívání