Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: AC3 chrasti po sestrizeni ve VirtualDubu a Direct Stream Cop

Standardní AC3 chrasti po sestrizeni ve VirtualDubu a Direct Stream Cop

Mam problem, mam film v DivX a s ceskym AC3 zvukem. Ale nevejde se na 1CD, ma asi o 2MB vic. Tak obcas delam to, kdyz nechci mrvit obraz a dlouho cekat na prepocitavani, ze ustrihnu ve VirtualDubu pocatecni reklamy, toho kone, nebo jine a nebo ustrihnu par titulku na konci filmu. Dam Direct Stream Copy a normalne mne to VD udela, ale AC3 zvuk mi nejak mrsi. I kdyz tam je aby to nezpracovaval, jen zkopcil. Myslel jsem, ze mam problem s prehravacem, ale to CD jsem vysmahl a zkusil prehrat na jinem PC, kde ten film pred sestrizenim tez hraje skvele. A proste ten zvuk je chrchlavej a chrasti a neni to cisty. Poradi mi nekdo co s tim? Mam nainstalovat jinej kodec AC3? Nebo neco podoneho? Ale prece jsem mel primou kopii ve VD? Jiny software pro editovani filmu ale bude prepocitavat vsechno, i kdyz jen ustrihnu zacatek

Standardní

Zkus vypnout zatrzeni zvuk/video interlaced.
    MSI KT4 Limited Edition, AMD Athlon XP 1700+@1,75Ghz, Geforce2MX400,zdroj Fortron 250W,512Mb SDRAM ,Seagate S 40GB 7200ot. ATA100 IV,CDRW Teac CD-W552E ,DVD Toshiba 16x/48x,SB Player 5.1 OEM, Genius SW 5.1 Surround 5+1 Home Theatre

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

A co overburn? Fakt se to na CD nevejde?
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní YO Morte

Citace Původně odeslal MORT
    Zkus vypnout zatrzeni zvuk/video interlaced.

YO Morte diky !! uz to funguje. SUPER. Jen porad nevim, kdyz budu chtit delat film z DVD a zvuk dat do AC3, proc mi to to AC3 rozjebe ?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání