Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Acer 3690 notebook

Standardní Acer 3690 notebook

Zítra mám říct kámošce jestil si ho má vzít, za 9500,- neřešil bych zatím ani tak záruky apod.. to mě nebyla schopná říct, ale jestli je to vůbec použitelnej notebook, četl jsem recenze a nevypadá to nejhůř.. ale příjde mě to poněkud zastaralé, popřípadě typy na lepší notes do 10 K cca ? kamoška neděla nic jiného než ICQ a občas film.. Jestli jste tento notebook někdo měli, tak čemu se vyhnout a jestli to stojí zato.. jediné bližší info co mám je že má visty.. ach ty ženy
    Naposledy upravil Ladron; 23.04.2008 v 19:30.
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    335

Standardní Re: Acer 3690 notebook

a) nepises konfiguraci, takze tezko se dle ceny soudi o co jde
    b) stejne sasi ma mlada na jejim Acerovi a v jednom miste je "konstrukcni" vada - pri otevirani/zavirani LCD se misto neumerne zatezuje a je tam prasklina - za tu dobu co jej ma se nesiri (byl tak kupovany), ale mit jej nekdo kdo jej bude prenaset ci denne zavirat/otevirat, tak nevim nevim. Diky debilnimu uchyceni zadni casti se cela zadni cast pro manipulaci s LCD krouti (inzenyra, kterej todle vymyslel bych povaril ve vricim oleji).
    c) zadny acer za mozne problem (zvlast se servisem) nestoji
    d) za 10k mas novej HP6715s - sice se Sempronem, ale tuhost konstrukce je skvela (vzhledem k cene), LCD se "nehne", horni hrana LCD je taky pevna (ne jako u Aceru) a celkove na me pusobi mnohem lepsim dojdem.
    e) kdyz uz uvazuje o necem kolem 10k, tak bych si priplatil na 12k a to uz se da sehnat lepsi notas jak Acer, Umax, MSI apod.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

děkuji, nějaký takový názor potřebuju, já bych moc rád sám veděl konfiguraci, ale já ani moje slečna netušíí co vlastně kupuje.. takže jsem dostal taky taový informace. spíš stejně koukám.. že ten notebook je dva roky starej.. nevím do kdy se vyráběl, ale pochybuju že tam vůbec nějaká záruka bude.. i když má být "novej" .. nevim no asi jí to rozmluvím
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    335

dle netu je v tomto notasu vzdy Celeron = nebrat. Nez Celera, tak fakt radeji AMD.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

vyřazeno, zrušeno děkuji petře Lock

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Notebook - ACER Aspire 8920G
    Založil cluzoe v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 01.04.2008, 14:24
  2. Zablokovaný notebook Acer
    Založil alaif v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 07.12.2006, 09:45
  3. 10/04 Kterej notebook acer nebo HP
    Založil -={JisHii}=- v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 125