Ja mam zas pocit, ze ak sa pri podpise registracie zaviazete podla ochodneho zakonnika ku zmluvnemu vztahu, tak sa nehra na spotrebitela (zmluva bola uzatvorena suhalsom oboch stran).
Ono povedzme si casto tam je aj rozdiel ceny v pripade nakupu na koncaka a 'partnera'. V druhom pripade prebera rozdiel, medzi spotrebitelskymi podmienkami a dohodnutej zmluvy, na svoje plecia ten nakupujuci. A dealerovi je to jedno ci nakupuje na predaj alebo pre vlastnu spotrebu...

Ci u vas v CZ v tych vacsich 'obchodoch' mozes spravit dva nakupy stym ze raz ako dealer a raz ako koncak, za rovnake ceny a bez toho aby si to dal vediet pri nakupu ? Samozrejme, ze ocakavas v oboch pripadoch tu nizsiu cenu.

Ale cele je to o tom, ze ja chapem tento system, ide mi len o to ci sa da spochybnit rozhodnutie vyrobcu. Ale momentalne som o krok dalej, uz som sa porozpraval so supportom europskeho distributora. Moc som toho nedosiahol, skoncilo to u hlasok "ludia nehravaju 3dmark" "a nebudete mi snad diktovat ake hry hrat pretoze na reklamovanej karte idu nove lepsie ako stare" ... no a on 'zisti' co sa da spravit.

Hlavne ze v USA "They aren't sending 8600GTS to replace 7800/7900s anymore since some people were complaining." a typek dostal za 7900gs (tj nizsiu) naspat 8800gts 320mb ... ale vsak to vieme ze su zakaznici a zakaznici