diky, za koment
1) ten odlesk, ja si myslim, ze je to temer naprosto nevyhnutelne u takove fotky a taky to nevypada jako render dodava to kontrast, ktery nepochybne na kovovych vecech je. Mozna by mohl byt mirnejsi, ale to uz by asi opravdu chtelo hodne si pohrat se svetelnym stanem atd... ale mit to uplne bez nej, nevim nevim...
- obrys ruky to neni, to je polstarek na kterym se Tissot hodinky dodavaji, prijde mi to jako hodne prirozena vec, ze to na tom je...
3) to same napis Tissot, je to na spodu krabice v ktere se to dodava... tedy nic z toho tam neni domalovano ci tak, takhle se to proste dodava a naopak mi prislo skoda tohodle nevyuzit
2) to stajny je vlastne ten pasek... je to takhle, protoze to vysi na stojanku
=> tedy je to o tom, ze ja jsem pracoval s "vybavenim" (vecna) do Tissotu. Osobne myslim, ze fotit to naruce, je trochu divny, navic bych spravnou ruku docela dlouho hledal. Fotit hodinky rozplacly na stole je taky divny. Na plastovym stojanku je to hnus a tohle je proste takovy luxusni pokojicek v kterem to dodavaji, prislo mi to hodne stylove to tak nechat. Asi tolik k tomu proc to je jak to je.
Edit, ted si to tak zkousim, cvicne fotosopovat, ty odlesky, myslim, ze to pujde opravitje tam kolem hodne materialu z ktereho se to bude dat poskladat
takze dik.. pak ukazu jak to dopadlo

Odpověď s citací