Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: sledování PC na TV

Standardní sledování PC na TV

mám grafiku SIS M661FX a nedaří se mně rozchodit přepnutí obrazu na připojenou televizi. V zobrazení vidím 2 zařízení. 1 a 2, ale na tu 2 se nedá přepnout. Neporadíte co s tím?

Member
    Vliv
    279

Standardní Re: sledování PC na TV

Poradíme, ale budeš se muset víc rozepsat - jakym typem kabelu to mas propojene a jake typy vystupu?
    Nektere stare televize nemeli na vstupu potrebnou impedanci a tedy grafarna nedetekovala ze je pripojena k telce a musel se pridavat odpor - pak to chodilo.
    Podle me mas problem v propojeni...ukazuje to aspon neco, treba behem bootovani?
    AMD XP 2700+@3100+ (2,2G=11*200 1,65V, odemceny) - watercooled, Eheim 1046, ASRock K7S8XE+ (Sis 748 + 964), A-DATA 512MB+1024MB (DDR400), Gigabyte 7600GS , Samsung Spinpoint 2504C 250GB, Lite-on DVD-RW 1633S, ASUS DVD-RW 2014L1T, Fortron FSP400 12cm fan, Kouwell 2*LPT, AVerMedia A16D Analog+DVB-T

kabel - S-video z pocitace, druhá strana cinch, další kabel cinch cinch pripojen do redukce scart cinch, scart pripojen do videorekorderu philips vr 750/58. Video propojeno antenim kabelem do tv mascom.
    Ve videu jsou dva scart vstupy AV1(TV) a AV2(decoder). Zkoušel jsem oba dva vstupy.
    ukazuje to aspon neco, treba behem bootovani? - ne, ničeho jsem si nevšimnul, co by to mělo ukazovat.
    V zobrazení mně to nabídne dvě obrazovky, ale např. v SiS Utility to ukazuje jen primary zarizeni (pc), pod secondary nic není.

Zatím bych to nekomplikoval tím videorekordérem a zkusil to přímo (PC-TV) Zkus to a pak uvidíme

zkusil jsem to i přímo do tv a výsledek je úplně stejný. Ale jeden pokrok jsem udělal, propojil jsem to káblem S-video - S-video (scart) a dostavil se dílčí úspěch. Obraz z počítače dostanu do tv, ale pouze černobílý. Dál si s tím opět nevím rady.

tak bych to nechal přes S-video teď jenom najít v nastavení grafické karty normu ve které to má posílat signál. Zkusil bych PAL-D, kedyž nepojede tak PAL-B, každopádně bych laboroval v těchto končinách

no jo no, kdyz ja nevim, kde to v te graficke karte nastavit

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Taky bejvá potřeba přepnout to na tv, že má očekávat s-video.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

to už se zdá se zadařilo, když už mu nějaký obraz leze. V TV bych problém neviděl, spíš ta norma na výstupu z grafiky.

z te grafiky jak pises nejsem moc chytry ale mel jsem to uplne stejne zapojeny, u stare Geforce 3 ti jsem mel obraz krasny a berevny, ale u starsich ATi jsem nikdy nedocilil barevneho obrazu.
    C2D 3,4 Ghz & HD 3870

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI-TV wonder a WIN XP
    Založil SongoKan v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 21.08.2009, 22:38
  2. Problem s USB TV kartou WinFast PalmTOP TV
    Založil Hazo v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 19.05.2007, 15:45
  3. TV karta pro Pentium4 800 MHz
    Založil bleak v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1