zkusil jsem to i přímo do tv a výsledek je úplně stejný. Ale jeden pokrok jsem udělal, propojil jsem to káblem S-video - S-video (scart) a dostavil se dílčí úspěch. Obraz z počítače dostanu do tv, ale pouze černobílý. Dál si s tím opět nevím rady.
zkusil jsem to i přímo do tv a výsledek je úplně stejný. Ale jeden pokrok jsem udělal, propojil jsem to káblem S-video - S-video (scart) a dostavil se dílčí úspěch. Obraz z počítače dostanu do tv, ale pouze černobílý. Dál si s tím opět nevím rady.
tak bych to nechal přes S-videoteď jenom najít v nastavení grafické karty normu ve které to má posílat signál. Zkusil bych PAL-D, kedyž nepojede tak PAL-B, každopádně bych laboroval v těchto končinách
![]()
no jo no, kdyz ja nevim, kde to v te graficke karte nastavit
Taky bejvá potřeba přepnout to na tv, že má očekávat s-video.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
to už se zdá se zadařilo, když už mu nějaký obraz leze. V TV bych problém neviděl, spíš ta norma na výstupu z grafiky.
z te grafiky jak pises nejsem moc chytryale mel jsem to uplne stejne zapojeny, u stare Geforce 3 ti jsem mel obraz krasny a berevny, ale u starsich ATi jsem nikdy nedocilil barevneho obrazu.
C2D 3,4 Ghz & HD 3870
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)