Výsledky 1 až 25 z 119

Téma: Poraďte opravdu tichý 120mm fan

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    327

Standardní Re: Poraďte opravdu tichý 120mm fan

Ten test je hodne zabavny. Citujem
    "Přestože vůči větráku Noctua NF-P12 existovala u některých uživatelů skepse, nakonec náš test ukázal, že Noctua má k vyšší ceně důvod. NF-P12 je větrákem, který i při nízké hladině hluku poskytne opravdu vysoký výkon a je silovým vítězem na nízkých otáčkách. Jako supertiché chlazení skříně se dá spíše doporučit starší, slabší a levnější bráška NF-S12, NF-P12 je výkonné řešení vhodné i pro chlazení vytížených procesorových pasivů."

Na jednej strane v teste je na P12 na 800rpm tichsia na druhej ju zase autor nedoporucuje. Mimochodom P12 nema 1200 ale 1300rpm.
    Opcas treba aj web nastudovat noctuy pripadne sa staci kuknut na krabicku i ked je to tam popisane, ale v testoch je uvadzane len 1200 rpm. Je chyba ci malo napetia

Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Junior Member
    Pečlivě zakonzervován pěkně doma a hlavně a to je nejdůležitější se svym compem ;)
    Vliv
    0

Standardní Re: Poraďte opravdu tichý 120mm fan

Zdravim... nedávno jsem kupoval 3 Nexuse (120mm RSF 1000ot.) - půjdou na 360ku radiátor od vodního chlazení a musim říct, že co jsem je zkoušel pouštět tak je to co se hluku týče uplně nádhera; s výkonem to je už bych řekl možná trošku horší (!!!neřikám špatný!!! navíc nemám moc šancí porovnávat a vlastně mi to i příde docela odpovídající těm 1000ot.) - na ten výměník to stačit bohatě bude...

Chtěl bych ho ale nasoukat i do zdroje (SilverStone ST60F) - mám ale trochu strach že na tu mrchu by to mohlo bejt málo - co myslíte? Neni mezi váma někdo kdo by ho měl náhodou zrovna v trochu výkonějšim zdroji a dokázal dát ruku do ohně za to že to je fpoho a uchladí/ufouká to aniž by se ten zdroj zbytečně přehříval?

Napadlo mě ještě použít jeho bráchu s PWM ale o tom se nikde 2x moc nemluví - ten test na extrahardware jsem viděl ale raději dávám ještě na něčí názor takže kdybyste s nim někdo měli něco zkušeností a mohli se podělit, byl bych vám všem zavázán...

Dik všem

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání