Jo, ale kdy budu mit jistotu, ze uz je "vyprodana"? Nehodlam 3x vracet monitor. Na to nemam cas.
Jo, ale kdy budu mit jistotu, ze uz je "vyprodana"? Nehodlam 3x vracet monitor. Na to nemam cas.
Pobliz neni zadny obchod, kde bych se mohl podivat, nikoho neznam, kdo by jej mel a v teto cene MVA (nechci v zadnem pripade TN) moc nesezenu.
Dopadne to tak, ze ho objednam, risknu to, v krizi vratim a uz jej nebudu nikdy chtit videt.
Poraďte mi.Nakrmí tenhle monitor v plném rozlišení tahle sestava - GK - Palit nVidia 6800GS, CPU Intel Pentium Prescott 3 Ghz HT, deska DFI LanParty 875 P-T , 4x512MB v dualu.
Bude to na tomhle makat a nebo mam smůlu a budu se muset spokojit s monitorem HP2207. Nejsem hráč.Koukám na filmy a dělám amatérsky grafiku. Sem tam si sice dám hru,ale spíš starší vykopávky.
Předem díky za info.
IMHO by neměl hrozit žádný problém, to rozlišení grafika zmákne. Akorát v případě starších her bude trošku problém.
a) grafika takový rozlišení hratelně nezvládne, záleží samozřejmě jak staré jsou
b) hra nativní rozlišení panelu ani nebude podporovat. Čím starší hra, tím pravděpodobnější, navíc starší hry často vůbec nepodporují širokoúhlá rozlišení
Závěr: ve hrách je dost pravděpodobné, že nativně nepojedeš, IMHO to zase taková tragédie není, z dobré hry to špatnou neudělá a naopak (ze špatné hry nativní rozlišení dobrou neudělá)
Takže ho mužu s klidným svědomím koupit?Jde mi defacto hlavně o to aby ve filmech nebyli v akčních scénách duchy a artefakty.
Jinak hry sou stářím v rozmezí 1 - 6 let. Ale jak říkám,hry hraju fakt jen svátečně.
Nedokážu ti odpovědět, nemám ho a tenhle thread nemám "načtený", takže si ho zkus projít, i když to nějaký čas zabere. Taky si přečti recenzi
http://www.svethardware.cz/art_doc-F...E002EFD93.html
Podle ní filmy úplně bezproblémové nejsou. Asi jsem ti tím moc nepomohl
Jinak s těma hrama. Hra která tohle rozlišení bude podporovat bude asi moc náročná na tvojí grafiku, nenáročná ho zase pravděpodobně nebude podporovat. Ale jak jsem psal, moje zkušenosti s hrama v nenativním rozlišení nejsou špatný, hraješ málo, takže tímhle bych si hlavu nelámal.
Tohle vlákno sem pročet.Čet sem i tu recenzi ale nejsem z toho moudrej, protože co hlas to názor. Asi mi nezbyde než to risknout a pak si když tak drbat hlavu. Je to téměř za stejný peníze jako ten HP a tohle je určitě mnohem lepší.
Nez jsem koupil druhou grafiku, jel jsem asi 10 dni na X600/64bit, bezna prace no problem a jedinna hra Enemy Teritory musela holt jit v nizsim rozliseni, coz nebyl takovy problem. Ted mam 2600XT, k ni pasujici (k te X600 novejsi myslim nesly) Catalysty umoznuji i obraz 1:1, a hraju hezky 1600x1200 a po stranach mam prouzky.
Jinac, po asi mesici muzu rict, ze jsem spokojeny a koupe nelituju
(na ty datumy pro Duracera mrknu az doma)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)