Výsledky 1 až 25 z 529

Téma: Lenovo L220x 22" SPVA

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Lenovo L220x 22" SPVA

Jo, ale kdy budu mit jistotu, ze uz je "vyprodana"? Nehodlam 3x vracet monitor. Na to nemam cas.

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal panet Zobrazit příspěvek
    Jo, ale kdy budu mit jistotu, ze uz je "vyprodana"? Nehodlam 3x vracet monitor. Na to nemam cas.
    jistotu mit nebudes, snad jen vraceni do 14ti dnu muze byt utechou

ja jsem to "risknul" a nelituju

btw. kupovano u itlevne.cz a lcd mi dorazilo za necelych 12h

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Citace Původně odeslal panet Zobrazit příspěvek
    pokud nemas cas, tak se na nej mrkni osobne, jinak asi vybrat jinou znacku nebo to proste zkusit
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Pobliz neni zadny obchod, kde bych se mohl podivat, nikoho neznam, kdo by jej mel a v teto cene MVA (nechci v zadnem pripade TN) moc nesezenu.

Dopadne to tak, ze ho objednam, risknu to, v krizi vratim a uz jej nebudu nikdy chtit videt .

Poraďte mi.Nakrmí tenhle monitor v plném rozlišení tahle sestava - GK - Palit nVidia 6800GS, CPU Intel Pentium Prescott 3 Ghz HT, deska DFI LanParty 875 P-T , 4x512MB v dualu.
    Bude to na tomhle makat a nebo mam smůlu a budu se muset spokojit s monitorem HP2207. Nejsem hráč.Koukám na filmy a dělám amatérsky grafiku. Sem tam si sice dám hru,ale spíš starší vykopávky.
    Předem díky za info.

IMHO by neměl hrozit žádný problém, to rozlišení grafika zmákne. Akorát v případě starších her bude trošku problém.
    a) grafika takový rozlišení hratelně nezvládne, záleží samozřejmě jak staré jsou
    b) hra nativní rozlišení panelu ani nebude podporovat. Čím starší hra, tím pravděpodobnější, navíc starší hry často vůbec nepodporují širokoúhlá rozlišení
    Závěr: ve hrách je dost pravděpodobné, že nativně nepojedeš, IMHO to zase taková tragédie není, z dobré hry to špatnou neudělá a naopak (ze špatné hry nativní rozlišení dobrou neudělá)

Takže ho mužu s klidným svědomím koupit?Jde mi defacto hlavně o to aby ve filmech nebyli v akčních scénách duchy a artefakty.
    Jinak hry sou stářím v rozmezí 1 - 6 let. Ale jak říkám,hry hraju fakt jen svátečně.

Nedokážu ti odpovědět, nemám ho a tenhle thread nemám "načtený", takže si ho zkus projít, i když to nějaký čas zabere. Taky si přečti recenzi
    http://www.svethardware.cz/art_doc-F...E002EFD93.html
    Podle ní filmy úplně bezproblémové nejsou. Asi jsem ti tím moc nepomohl

Jinak s těma hrama. Hra která tohle rozlišení bude podporovat bude asi moc náročná na tvojí grafiku, nenáročná ho zase pravděpodobně nebude podporovat. Ale jak jsem psal, moje zkušenosti s hrama v nenativním rozlišení nejsou špatný, hraješ málo, takže tímhle bych si hlavu nelámal.

Tohle vlákno sem pročet.Čet sem i tu recenzi ale nejsem z toho moudrej, protože co hlas to názor. Asi mi nezbyde než to risknout a pak si když tak drbat hlavu. Je to téměř za stejný peníze jako ten HP a tohle je určitě mnohem lepší.

Citace Původně odeslal jamaica Zobrazit příspěvek
    Poraďte mi.Nakrmí tenhle monitor v plném rozlišení tahle sestava - GK - Palit nVidia 6800GS, CPU Intel Pentium Prescott 3 Ghz HT, deska DFI LanParty 875 P-T , 4x512MB v dualu.
    Bude to na tomhle makat a nebo mam smůlu a budu se muset spokojit s monitorem HP2207. Nejsem hráč.Koukám na filmy a dělám amatérsky grafiku. Sem tam si sice dám hru,ale spíš starší vykopávky.
    Předem díky za info.
    Nez jsem koupil druhou grafiku, jel jsem asi 10 dni na X600/64bit, bezna prace no problem a jedinna hra Enemy Teritory musela holt jit v nizsim rozliseni, coz nebyl takovy problem. Ted mam 2600XT, k ni pasujici (k te X600 novejsi myslim nesly) Catalysty umoznuji i obraz 1:1, a hraju hezky 1600x1200 a po stranach mam prouzky.

Jinac, po asi mesici muzu rict, ze jsem spokojeny a koupe nelituju

(na ty datumy pro Duracera mrknu az doma)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Monitor Lenovo ThinkVision D221 22"
    Založil Peon v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 11.02.2007, 15:38
  2. 22" Samsung 225BW ver. 22" Asus MW221U
    Založil Visi v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 01.02.2007, 18:25

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání