AmOKovi už jsem psal nějaké info přes SZ, tak to hodím i sem.
Kamarádovi jsem ve čtvrtek skládal sestavu se zde diskutovanám CPU, přičemž při podvoltování se do Win dostal na 1,1V(s 1V a 1,05V jen přes bios a pak black screen), nicméně po 4 hodinách v Orthosu došlo k chybě, momentáně běží na 1,15V, zatím bez testů. Jedná se o revizi BH-G2, a deska Gigabyte M52L-S3 mu lehce přidává na napětí, real je totiž 1,152V. Mám v plánu se na něj jestě trochu podívat, ale až v průběhu přístích 14 dnů, tak pokud to výjde, dodám nějaký nový info. Zatím díky za pozornost
EDIT:Tak testování se trošku protáhlo, bohužel jsem u kámoše nebyl, ale nakonec to "zvládl" sám a nahodil 1GHz na 0,8V real, orthos chvilku běžel, pak to kámoš z mě neznámeho důvodu restartoval a od té chvíle je PC mimo provoz, větráky se točí ale není výstup na monitor, reset biosu nepomohl, takže to dneska jedu řešit, ale vzhledem k nastálé situaci už asi žádné další testy nebudou, uvidíme co kámoš, ale nejsem optimista. každopádně na 1,152V real běžel na defautní frekvenci bez problémů.
Kdyby měl někdo nápad, co se tam mohlo stát, tak pls SZ, já v tuhle chvíli absolutně netuším.
EDIT2:Asi ho přerazím, vylezlo z něj, že mu nejspíš odešla grafika, že už blbla předtím, takže problém s CPU se (doufám) nekoná.