Avast taky nemám rád, z registru (bohužel ručně - vyhledat + vymazat) vyházet vše, co má souvislosti s Avastem, dále promazat instalační adresáře InstallShieldů a spol.
Jen tak trochu OT - takovéhle situace jsou jeden z důvodů, proč mi vadí kopírování MSI balíčků všude možně, ukrutně rozlezlé uživatelské profily, kam se ukládá každá kravina, apod.
Jsou programy a jejich data, které vykopat z PC dá víc práce, než si to zasluhuje. Člověk se až diví, kam všude se to nakopíruje (okenní adresář, documents and settings, program files, přitom někdy i několikrát - pod okny installer, downloaded program files, downloaded installations, v d&s pod application data a někdy i local settings, pod pf v adresáři installshieldu, uninstal, v common files a to mluvím jen o instalačních souborech) notabene to štve, když instalačky mám na jiné partišně na disku (některé vychované programy díkybohu běží už odtamtud a dokonce si ani nemusí vytvářet svoje adresáře v D&S pro všechny usery, pro mě a pro jistotu pro mě ještě v local settings)...
Smutný povzdech - na určitou štábní kulturu se kašle už dávno, kašle se na odladění programů, výsledkem je, že na čím dál rychlejším HW spousta programů běží pomaleji a pomaleji, kašle se na velikost, i pitomé ovladače zvukovky si vezmou v RAM třeba 60 MB, zvěrstvem jsou ovladače pro multifunkční inkousty HP (vedle obsažených chyb, nutnost instalace .net frameworku 2, nemožnost využít scanner jinde, než v tom příšerném "správci", který neumí ani některé elementární a základní funkce, jako uložit to jinam, než do profilu, atd., nemluvě o tom, že blbá tiskárna nemá co zabírat 700 mega na disku + ještě stupiní updatery apod.)
Stačí vzít PII s aspoň 64 MB RAM, nějaký 6-8GB disk, nahodit 98čky a Office 97, nedávat současný antivirus a člověk jen zírá, jak je to rychlé...
Konec OT, omluva. Už je mi líp, ale muselo to ven.