PCI sitovku nema cenu zkouset,protoze pres ni nemam nic pripojeny.Mam v PCI jen Wi-Fi kartu pres kterou prijimam signal z anteny co je na strese...
Konflikt IRQ si myslim zadny nebude,kontroloval jsem to.Jeste to kdyztak jednou zkouknu.No a ze by odchazela deska?Toho se prave take bojim,ale celkem bych koukal kdyby byla KO.Nastesti je jeste v zaruce (aspon teda myslim).
Opravdu netusim jestli je to procakem,ale mozny to je ze se tam neco neshodne a tak PC klekne a sekne se.Tobe se to seka zase ale uplne jinak nez me.Me to slape naprosto OK,ale prijde mi,ze jakmile je nejaky vetsi napor na sit - internet,tak pak to klekne.Kdyz mam spusteno vice aplikaci na net a k tomu treba jeste WMP 10,tak to treba ten CPU nejakym zpusobem vytizi ze se to kousne.Fakt nevim,takhle na to nejde prijit kdyz se to kousne a nic s tim nejde delat.Kazdopadne doufam ze brzy vyjdou XP s SP3 a budou slapat OK,tak asi pak bude nasledovat mnou nechteny format C a dam tam rovnou ty XP s SP3 a bude to vyreseny.Pokud tedy nebude nejaky problem s deskou.
Ale tak dneska bych s nejvetsi pravdepodobnosti mel mit novy chladic na CPU (Noctua NH-U12F),tak budu muset vyndat desku a poradne ji prohlidnu jestli se nenafukujou nejaky kondiky nebo jestli nezacina byt nekde treba uz trosku "ocouzena"...Doufam ze bude vse OK,chci s timhle jeste aspon tak rok vydrzet a navic se mi do toho nechteji ted strkat prachy (hlavne do novy desky)!