Citace Původně odeslal meteor Zobrazit příspěvek
Mě teď CZC dostal, když jsem objednával nový komp na vánoce a součástí dodávky byl Seasonic M12 700W. Když jsem ho objednával tak byly skladem 2 kusy, které do druhého dne zmizely. Já žádný z nich nedostal a dodací termín zdroje byl 2 dny. Za 4 dny se objevil skladem 1 kus - říkal jsem si že ten můj, ani nevím proč - ale další den se nic nedělo (= v objednávce jsem pořád "čekal"), tak jsem tam druhý den zavolal a zjistil, že objednávku mám na sklad Příbram a že tento zdroj mají na skladě Praha a rozhodně ho nemohou do Příbrami poslat. Že si musím zrušit položku v objednávce a objednat si ho "singl" z Prahy (čili další poštovné). Dodací dobu na sklad Příbram mi slečna nedokázala sdělit, ovšem ony uvedené "2 dny" že to určitě nebudou.
Přispěji také svojí zkušeností, která tohle potvrzuje ...

Postup:
1. Kamarád chtěl počítač a preferoval CzC
2. S přednastavenou Prahou jsem vybral komponenty s tím, že všechny komponenty byly skladem
3. Při objednávce jsem zvolil možnost doručení zdarma
4. V tu chvíli (ne, žádné upozornění, zjistil jsem ex-post další den při kontrole stavu) se změní odběrné místo na Příbram ...
5. To by samo o sobě nevadilo, až na to, že to, co je v Praze skladem, má klidně v Příbrami status dodání "neznámý", což se stalo dobře u půlky objednaných komponent
6. Čekal jsem, že to prostě přemístí (viz TSB například), nebo rozdělí do více dodávek, ale to ani omylem
7. Po asi 2 dnech jsem zjišťoval stav a bylo mi vlastně potvrzeno, že kdo si počká, ten se dočká (nebo ať si změním objednávku) a že konkrétní zboží skladem v Praze neznamená, že by v Příbrami mělo být aspoň známo, kdy bude nebo snad do 2 dnů být ...
8. Počkal jsem týden, u většiny položek se nic nezměnilo
9. Objednávku jsem zrušil a koupil jinde

Příště nechám dotyčné opět, když preferují CzC, ať si to tam koupí sami ...