Zdravim, mam problem s instalaciou XP. Mam notebook ASUS F3L, ku ktoremu nemam ziadne instalacne cd (od orangu), je na nom Vista a potrebujem preinstalovat na XP. Notebook ma SATA disk a instalacka xp ho nerozpozna a pri pokuse o doinstalovanie driveru pyta disketu a notebook floppy mechaniku nema.
Skusala som driver napalit na cd, ale ked vyberiem instalacne cd, tak mi to nadava a chce ho spat , takze nacitat driver z cd asi nie je mozne.

Trochu som pogooglila a nasla som nejaky software, ktory grabne instalacku xpcka, prida mnou vybrane drivery a potom znovu napali a vela ludom to tak aj zjavne funguje, ale mne nie.
Drivery, co som tam pridavala, som stiahla z asusackej stranky presne pre moj typ notebooku - nejaky balik driverov pre chipset, co myslim, ze by to mal obsahovat, ale mozem sa mylit. Samotny nejaky sata driver som nenasla, lebo poriadne ani neviem prist na ten chipset (manual k notebooku tam maju v cinstine)...

Este ma napadlo, ze ci sa da "predinstalovat" xp-cko do kroku, kym sa prvykrat rebootne a potom uz bootuje z disku na inom pocitaci, ktory by mal trebars floppy? (co ma privadza k otazke 2,5" a 3,5" sata disk ma rozne konektory? existuje redukcia? )

Vedel by mi s tym niekto prosim pomoct? Pomohlo by mi bud ine riesenie alebo 100 percentne dobry driver (s ktorym kebyze to nefunguje, tak potrebujem opat ine riesenie )

Dakujem za odpovede.