Tak jsem se rozhodl, že si ho nechám. Za ty peníze nic lepšího neseženu a když si zvětším DPI, tak je to v pohodě. Dokonce se mi to subjektivně zdá lepší než na tom Dellu, s kterým to srovnávám, protože písmenka jsou pěkně hladký a né tak kostrbatý jako na tom Delu![]()
...tak po mesiaci cakania mi uznali reklamaciu a monitor mi vymenili.
Ked som uvidel na krabici noveho monitora opat PN:4433-HB2 moja radost z vymeneneho monitora zjavne poklesla....no a po zapnuti sa do bodky naplnili moje obavy....Jasne NEOSTRE pismo....skoro ma trafil slak, pritom som do spravy v reklamacii jasne uviedol ze z najvacsou pravdepodobnostou vsetky kusy s PN 4433-HB2 maju rozostreny obraz!!!
....heeej ludia co mate tento monitor napiste ake PN mate a ci je vas kus s ostrym resp. neostrym pismom a mozte napisat aj datum vyroby...ja sa stale domnievam ze ide o chybnu seriu.
Oba pozadovane udaje su uvedene na krabici a PN aj na boku monitoru
Naposledy upravil AjsTi; 16.04.2008 v 17:26. Důvod: lamaboy :)
duracer - nauč se sakra používat EDIT!
Prodejce nemůže za to že mu dodavatel dodal zase stejnou sérii, to se moc ovlivnit nedá.
duracer: Prodejce s tím nic nenadělá, co mu pošlou ze servisu výrobce, to pošle dál.... tobě nezbývá nic jiného než znovu reklamovat... a to tak dlouho dokud nebudeš mít nárok na vrácení peněz (3x stená závada) anebo dokud nevyčerpáš všechny monitory té série na servisních skladech.![]()
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit
Ahoj, no to bude docela sranda - včera jsem přečetl recenzi na svethardware a asi tak první polovinu tohoto threadu, a jak to bylo vše pozitivní, tak jsem toto lcd dnes ráno objednal. A teď jsem dočetl až sem nakonec a myslím, že to ani nepřevezmu od PPL, až to zítra přijedeSice jsem z Brna, ale pro jistotu jsem to vzal na dobírku, abych to mohl případně vrátit do 14 dnů... ale s tím co píšete o neostrosti bude lepší to nepřevzít, nebudu se s tím pak muset vracet... Ale zase mě to kurnik láká to vyzkoušet, když už to přijede...
pokud uz ted vis, ze to neprevezmes, tak radeji zavolej do kramu a vse predem zrus, usetris jim cas. Aneb priste s tebou pro zmenu muze vydrbat prodejce.
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)