Lenze vsetko zbytocne zabera pamet a zbytocne lezie po diskoch. Ono je to mozno sum a fuk, ale ci menej je system zasraty, tym menej problem riesis.
Lenze vsetko zbytocne zabera pamet a zbytocne lezie po diskoch. Ono je to mozno sum a fuk, ale ci menej je system zasraty, tym menej problem riesis.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
jo, ale já mám na mysli čistě věci co možou způsobovat to zadrhávání jako takovy....
vzhledem k tomu, že z HijackThis nejsou vidět běžící služby, napadla mě ještě - neběží ti Indexing service (Služba indexování, viz services.msc) ?
Ehm, kde mas v tych procesoch beziaci antivir ? ci AntiSpam ?
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Stáhni si http://www.microsoft.com/technet/sys...sexplorer.mspx , z toho poznáš daleko víc. Případně sem pošli screeny.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
2 AjsTi> jaxem psal vyse, vsecko jsem odstrelil
2 Peca-on-line> uz jsem stahnul, ale o moc chytrejsi jsem z toho nebyl
2 ALL> Dekuji vsem za snahu ... nakonec to vyresilo spusteni chkdsk na systemovy disk ... chkdsk sice zadnou chybu nehlasil, ale po restartu uz se to nedeje, takze bud za to muzou poryvy na slunci nebo mi neco chkdsk zatajil
HOME 1 : WINDOWS 7 - ASUS P5Q-E - E2160@default - 4GB A-Data DDR2 800EE - Noctua NH-U12P - MSI HD5870 1GB@default - WD5000AAKS - WD 3200AAKS - WD 10EADS - WD 15EADS - Samsung 2.5" 320GB USB - Samsung 183L - HP LP2465 - Delta 700W from HP - 2xNF-P12 - Chieftec WH-02B-B-OP
HOME 2 : Windows XP - Asus K8V-XE - A64 3000+@250*10/1.42V - Corsair Value 1024MB 2.5/3/3/6 333MHz - Samsung SP1614N - Toshiba M1712 - Diamondtron AOC 7A+ - Modecom Feel-V
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)