nazdárek lidi, jde o tuhle konfiguraci:
A8R-MVP Deluxe (ati Xpress 3200)
A64 3800+
2x1GB Kingston HyperX CL2
Radeon x1900GT
160GB HDD Seagate
DVD Nec
Běhalo to u mě do poslední minuty ok s winXP SP1. Tohle jsem dal přítelkyni do jejího case v rámci upgrade, jinej byl jenom zdroj (její Eurocase 400W místo Eurocase 500W u mě) a její disk s do poslední chvíle fungujícíma winXP SP1 na její původní konfiguraci (nějakej asus + sempron).
Na začátku byl problém to vůbec zapnout, zkusil jsem pár vypnutí / zapnutí zdroje a vytažení kabelu ze zdroje - pak to nabootovalo, šel jsem do biosu, nahrál "setup defaults", reboot, ok, ale Windows to vzdaly hodně krátce (1sec) po začátku nabíhání, problikla na pikosekundu modrá s celkem dost textu, ze kterého se mi (na x pokusů) povedlo přečíst jen že system failure něco a že reboot v safe mode... jenže ani na nejmín 20 pokusů střídaných s kontrolou kabelů, biosu a výměnou zdroje za ten můj 500W (čili PŮVODNÍ) to končilo pořád stejně.
Zkusil jsem ještě jednou ráno jen tak ze sportu zapnout (stále na tom původním 500W zdroji), a už se to ani nerozběhlo. Ta zelená onboard LED indikující power on nesvítí, ale bliká...? Kouzla se šnůrama a vypínáním zdroje nepomohla.
Několik kompů jsem pro sebe či známé stavěl, takže že bych někde rýpnul šroubovákem nebo něco zkratoval je (doufám) nepravděpodobné.
Rád bych zachoval přítelkyni data a kompletní windows tak jak je měla, takže pokud vás napadne zkusit něco jiného než boot z instal cd a nový win, tak pls... pište...
Díky.
Edit: Zkusím opravu instalace přes win boot cd a resetovat CMOS...