dobrý tak tu hlášku dělal activesync. Ještě jsem zjistil jednu velmi zajímavou věc. Inet mi běhá přes IE7 64-bit., kterej maximálně nesnášim. IE7 32-bit : nefubguje. Tak teď babo raď
edit: FF a opera tak nefachci![]()
dobrý tak tu hlášku dělal activesync. Ještě jsem zjistil jednu velmi zajímavou věc. Inet mi běhá přes IE7 64-bit., kterej maximálně nesnášim. IE7 32-bit : nefubguje. Tak teď babo raď
edit: FF a opera tak nefachci![]()
Naposledy upravil bless; 07.04.2008 v 04:11.
Nevím jestli zabere, ale zkusil bych http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html
Sakrys to nikdo nevi? nikdo nemel stejny problem? Uz mi doslo napady, tak alespon jestli vas neco nenapadlo
btw nefunguje mi nic krom toho IE7 a tam jsem si vsimnul, ze dole pri prvnim spusteni problikne neco jako loading proxy settings, ale nikde zadne proxy nastavene nemam![]()
Mohl by mi prosim nekdo poradit, kde se ve widlich zrusi proxy? IE mi pise ze detekovalo proxy, ale nechapu kde. Pise to vlevo dole -> mrknete na prilohu.
Nikde zadne proxy nastavene nemam, nikdy jsem ho nenastavoval. Presto tam asi nekde je. Nic mi proste nechce komunikovat s inetem, krom IE. Tak to nakonec vypada asi na format. Uz na to nemam nervy a potrebuji pracovat
Ja by som povedal, ze ti tam asi este nejaka haved zostala a brani sa. Nod sa ti aktualizuje? Co pouzivas na spionov okrem Noda? Skusal si vytvorit nove pripojenie?
Btw ta brana (prava sipka) je ok, mam to tak aj ja.
podpis............................................ ............ načo?
A co odebrat síťovku ze správce zařízení?
Po resetu si ji to znova najde a mělo by to samo nastavit do vychoziho stavu
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)