NazogaR:
takze uz som tu na chvilku, aspon nieco ti zatial napisem. To ze mas na karte Infineon 3.6 je dost zle, pretoze ten vyrobca vacsinou oznacuje moduly presne.. znamena to ze sa len s tazkostami dostanes nad 3.6ns (275MHz). Co sa tyka nazvu karty, uz som ti pisal kde sa mas pozriet, napr do toho 3Dmarku, tam mas vo vysledkoch ked dokoncis test pisane Vendor_ID aj Device_ID. A s nepretaktovanou kartou mas vysledky akurat. To ze ma ta R9700Pro lepsie vysledky je preto ze mas standard frekvencie na 325/310 a tvoja teraz ide na 275/270 alebo hore dole 5 MHz. To ze ti tam nejde napalit novy bios je divne a myslim ze to moze signalizovat len dve veci. Bud je karta alebo bios vadny alebo powercolor objavila moznost zablokovania biosu voci prepaleniu standardnymi flashmi. Skor by som ale povedal ze je to ta prva moznost.
A co sa tyka mojich markov... su to len marky, realne nejdem na 371/344, na to tam potrebujem vhanat studeny vzduch zvonku pomocou stareho vysavaca co ma hadicu aj na vyfukStandardne idem na 351/317. A ked sa ti teda nezdaju vysledky tej karty dostacujuce a mas malo markov, povedz tomu tvojmu kamosovi co este ma Ti4600 nch si nastavi vsetky veci na full quality, AF a FSAA a potom nech spravi 3dmark. A ty samozrejme tiez si nastav rovnako ako ma on
Myslim ze je jedno ci mas v hre 168 FPS alebo 124, keby ti tam nebehali cisielka ani to nezbadas. Ale ked si s ATI nastavis plne deteily a kvalitu tak klesnes na 100 FPS kym u takej Ti4600 budes rad ked ti neklesne pod 30FPS. O tom su nove karty od ATI a nie o nahanani bodov a porovnavani nepretaktovanej ATI s pretaktovanou Ti4600.

Odpověď s citací