Je verejnym tajemstvim ze udavany vykon a specifikace zdroju EC jsou jen hra s cisly. Vynatek z recenze SHW.
Prakticky ihned po otevření zdroje jsem se vyděsil doslova k smrti, výrobce na úkor bezpečnosti šetřil na dvou matičkách M4 a jedné vějířové podložce. Znalejší jistě vytušili, že jde o způsob připojení ochranného zelenožlutého vodiče, jenž je přichycen pod jeden ze šroubků držících desku zdroje bez jakýchkoliv podložek. Výše uvedené ve mně vzbuzuje pochybnosti, že zdroj prošel zkouškami EZÚ. Jak jsem zjistil, tak u nás může vydat prohlášení o shodě sám výrobce/dovozce a pochybení se řeší teprve tehdy, až takové zařízení někoho přizabije. K vnitřnostem zdroje se nebudu dále vyjadřovat, platí v podstatě totéž co u verze v hliníkové skříňce. Tento zdroj se výborně hodí jako vánoční dárek úhlavnímu nepříteli a nebo tchýni.Pak si polozme zasadni otazku; na zacatku jsi psal o puvodu OS Vista, takze s problemem muze uzce souviset i pripadna (ne)originalnost her. V takovem pripade mas na tomto foru proste smulu.Zdroj měl problémy se startem už při poloviční zátěži. To vyřešilo postupné zařazování zátěže, ale bohužel na 12V větvi zdroj nebyl schopen podat maximální výkon. Při plné zátěži a teplotě okolí 23°C zdroj vyfukoval vzduch o teplotě 50°C. Nejspíše za to může překrytí ventilátoru. Navíc účinnost zdroje není nějak valná.