!!Nazdar Lidi!!
Mam problem s rafickou kartou Ati sapphire HD 2400 PRO (AGP verze). Grafiku jsem namontoval, vse O.K. Pote jsem nainstaloval ovladace (catalyst 7.10) z CD ktere k ni bylo prilozene. Po instalaci jsem restartoval PC, pak nastal ten problem, hned jakmile skoncilo to bootovaci logo, tak start PC zamrzl a ja videl jen cernou obrazovku. Tak sem skusil jine catalysti, ale bez uspechu. Ty nejdou ani nainstalovat, vyskoci mi tam hlaska: Instalacni program nenalezl ovladac kompatibilni s vasim hardwarem nebo operacnim systemem. Instalacni program se nyni ukonci. Potom jsem zjistil ze za to muze intengrovana zvukova karta (Realtek AC´97). Tu jsem ve zpravci zarizeni zakazal a opet jsem nainstaloval ovladace z CD ktere byli dodane ke karte. Pc se restartovalo bez jakychkoli problemu a system v poradku nabehl a ovladace se uspesne nainstalovaly. Problem byl vsak v tom ze nejel zvuk, tak sem zvukovou kartu opet povolil a restartoval system, system opet nenabehl a sekl se hned po bootovacim logu. Napadlo me zrusit v BIOSU tu intengrovanou zvukovku a koupit vzvlas obycejnou zvukovou kart do pci slotu. Napr. tuhle:http://multimedia.alza.cz/zvukova-ka...ulk-d57974.htm.
Pojedou mi ty ovladace s touhle zvukovou kartou? Ted zrovna pouzivam OMEGY, ale s temi nejsem spokojen, jsou nestabilni a nejedou mi videa a vykon graficke karty je nizky(sekaji se mi hry). Poradite co s tim? Co mam udelat aby se mi ty ovladace nehadali s tou zvukovkou, nebo mam radsi koupit vzvlast tu zvukovou kartu co jsem sem postoval, existuji i nejake jine ovladace ktere by mi fungovali? Predem diky a omlouvam se za zbytecne dlouhy text a za chyby.
P.S. Ma zakladni deska: ASUS TUSL2-M
Verze BIOSU: 1011
Chipset: i815E
AGP: 4x
Windows: XP Profesional SP 2