Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Je možné aby CELER 1,2 GHz neutáhl ATI RADEON 7200 ??

Standardní Je možné aby CELER 1,2 GHz neutáhl ATI RADEON 7200 ??

Přitáhl jsem si domů na zkoušku ATI RADEON 7200 a dal ji do mojí mašiny. Chtěl jsem ji hlavně kvůli TV OUTu, protože mám televizi kousek vedle komplu.

Málem mě ale ranila mrtvice, když jsem zapnul kompl. Už když nabíhal BIOS, tak šlo vidět, že není něco v pořádku. Monitor jel na 50 Hz a v malém okýnku na prostředku, které už nešlo zvětšit. Ve woknech mi to nešlo nijak roztáhnout a když jsem nainstaloval originál driver, tak se mi ten obraz udělal velký jak prase a musel jsem po monitoru scrollovat tam a zpátky a obraz mi v něj jezdil ... dosti dost dobrá sranda

Může to být tím, že mi to ten procesor třeba neutáhne nebo tak něco ?
    SOLTEK SL-75FRN2-L | AMD Athlon XP 2500+ BARTON | CoolerMaster | Dual Channel 512 MB DDR 400 OCZ | SEAGATE BARRACUDA 80 GB - 7200 rpm | GE Force MX 440 | TV TUNER LEADTEK TV 2000 XP | DVD PIONEER | DVD-RW TEAC DV-W50D | SOUND BLASTER LIVE ! | CAMBRIDGE SOUNDWORKS 4 POINT SURROUND | GENIUS NET SCROLL OPTICAL | Logitech Internet Navigator

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

ne nemuze, je to ciste v nastaveni obnovovaci frekvence a rozliseni, co jsi tam mel za kartu predtim?

Standardní

kdyz to instalujes tak si radsi vytahni z radla kablik co vede do TV

to co popisujes je presne to ze to mas zapojeny v TV

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

Citace Původně odeslal Petano

jo presne tak - tohle dela kdyz si to nechas zapojeny do televize. jinak ten CPU musi takovouhle kartu urcite zvladnout.
    jina moznost je ze je na te karte neco odpalenyho

a s tim velkym obrazem - na TVoutu u ATIn jde max. 800x600 a kdyz ma vetsi rozliseni tak se to hodi jako virtualni plocha

Standardní

Citace Původně odeslal Petano

Takyže jo To by mě ani ve snu nenapadlo, že by to na to mohlo mít vliv. Tak já ho vydělám a zkusím to ještě jednou nainstalovat.

A to ten káblík pak budu muset pokaždé když budu chtít čumět na telku a pak zase na monitor vytahovat z té karty ? Mám komp celkem dost nepřístupný ...
    SOLTEK SL-75FRN2-L | AMD Athlon XP 2500+ BARTON | CoolerMaster | Dual Channel 512 MB DDR 400 OCZ | SEAGATE BARRACUDA 80 GB - 7200 rpm | GE Force MX 440 | TV TUNER LEADTEK TV 2000 XP | DVD PIONEER | DVD-RW TEAC DV-W50D | SOUND BLASTER LIVE ! | CAMBRIDGE SOUNDWORKS 4 POINT SURROUND | GENIUS NET SCROLL OPTICAL | Logitech Internet Navigator

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

nemusis stale vytahovat kablik. otvor si vlastnosti plochy - nastavenie - detaily - monitory (displays). tam budes mat vyznacene zapnuty monitor aj telkac.
    vedla oboch su dve tlacitka. pri monitore zapni pravy, pri tv lavy a po dotaze daj ulozit zmeny. vtedy by ti obraz na monitore mal byt v poriadku.
    (dufam, ze sa to da pochopit.... )

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. FAQ - čtěte než se zeptáte.
    Založil Jezevec v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 05:25
  3. ATI Catalyst 02.4
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 27