Citace Původně odeslal NazogaR
uznavam ze karta je to dobra ze podporuje nove technologie ale v dnesni dobe b hrubem vykonu ji prekonava karta za 6500 ale to jen na okraj
samozrejne uznavam ze 12000 je zrejmne na tento kousek dost asi sem cekal vic holt tim ze sem si koupil novejsi kartu tak sem ztratil 1500 bodu b 3d marku ale to je ted jedno ted zkousim kartu poradne otaktovat aby se mi investice trochu vratila sehnal sem si oc bios pro 9700 ale nemuzu ho flashnout atiflash blbne zkousel sem vsecky verze a nic na flashromu mi to napise nejakej shit pokud ste to uz nekdo flashoval poradnte ja to delam takhle atiflash -f -p 0 97npherc.bin ........... jinak jeste k tomu jak porad sockuju myslim ze by to udelal kazdy z vas kdyz si koupi new kartu a ona je pomalejsi nez ta starsi co mnel predtim jinak nejsem zadnej blazen co se jen zene za bodama v 3d marku ale bylo mi divne ze za tolik penez tak malo muziky holt sem byl zvyknej na nvidiu jinak karta je to dobra nic se neseka a vsecky beha ok ut2003 na holy shit akorat to chce vic ramek takze zacinam bejt vicemene zpokojenej akorat bych to chtel poradne otuningovat takze poradte proc mi nejde flash jeste na konec se chci zeptat TIMELORDA jak to udelal ze z 9500np vyzdimal takovej vykon kokal sem ze tam ma nejakej zajimavej driver tak LORDE urcite napis
To je přeci jednoduchý jak to udělat.Tvoje 9700 non PRO má default paměti na 275MHz i moje 9500NP to tak měla ,ale už nemá protože jsem jí v RT.2 přetaktil na 330MHz stabilně Taky mam 3,6ns paměti.A mužu tě uklidnit že 4800b je O.K moje sestava dělá v 3D03 5100b TIMELORD má paměti na 345,ale radši se ho neptej co má v kompu za monstrum když testuje