Dobry den vlastnim notebook Asus V1J C2D 5600 2gb ram,x1600, byl uz dvaktrat v reklamaci,prvni reklamace se menila pouze mechanika,hdd a baterka pri dalsi reklamaci displej,zakladni deska,cpu a mechanika.Pri druhe reklamaci se menil Intel CD za C2D.Muj problem je nasledujici flashoval sem bios pres ulitu Winflash stazenou z asusu i s biosem cca 14 zpet,protoze na desce co prisla z reklamace byla verze 304 a ja daval 305.Po prvni reklamaci sem updatoval bios stejnym zpusobem jako pred nekolika dny a vse probehlo hladce bohuzel posledni flash dopadl hure po restartu se nezapne displej jen slysim znelku asus a pak nabehnuti windows.zkusel sem externi monitor pres vga,fn+klavesi na prepnuti monitoru zesvetlani...nic,reset cmos nic,zkousel sem take flashnmout bios tak ze jsem na cd vypalil amiboot.rom a vyndal hdd...nic dalsi pokus alt+f2 a v1j.bin a take nic.na jednom tusim snad anglickem foru mel kdosi stejny problem pri s timto modelem jako ja a pomohla mu vzdalena plocha pres win a pouziti flashwin v notebooku.bohuzel nevim jak je vzdalena plocha nastavena na notebooku ale nejde mi se spojit,zkousel sem i vnc i dokonce netbus...bohuzel.a na zaver ten nejvetsi problem je ze jsem uz pul roku na novem zelandu a dalsi pul roku budu a kdyz se vratim do cech zaruka uz nebude i se dny kdy byl notebook v reklamaci.Dekuji za pomoc