Paráda. koukam že se to tu rozjelo. Tak jsem nastudoval dalších pár článků o overclocku a už jedu na 2,9 MHZ s násobičem 7 FSB je na 420 - moduly pamětí jedou na 840 mhz a zatim je vše krásně stabilní a v pohodě..
Chladič na procesoru mam od asusu - silent square. a teploty CPU jader jsou při zátěži k 56°C - což se mi zdá docela hodně..ale ten chladič se nijak zvlášť nehřeje.. je prostě vlažnej...a už sem jednou předělával namazání teplovodivou pastou...asi to pořád dělam špatně nebo nevim.
Každopádně bych chtěl poděkovat všem , kteří mi chtěli poradit a moc si toho vážim. Rozhodně příspěvek od Preta považuji za vyčerpávající a plný hodnotných informací. Většinu věcí ohledně OC už jsem věděl ale ty nastavení od asusu na hlídání Vcore apod. s tim sem se jeste nesetkal.
Zdroj je jebka - 400W fortron, a co se týče toho chladič tak to už jsem řikal.
Na pci-e je 8x pac tam ted neni moje grafika En8600Gt ale starší n vidia. Ta nepotřebuje nejspíš 16x ..
jediné, co mě teď akorát trápí je, jakto že když mam chladič masivní konstrukce a s větráčkem dokonce...jakto že ten chladič je vlažnej a CPU ma 56°C mělo by mít míň ne? Kdyžtak někdo poraďte s tou pastou.. Diky...

moc diky..
co se týče 4 modulů..tak stale nefunguji..budu to řešit reklamaci desky...nastavoval jsem i napeti i casovani pameti a dycky memtest nasel chybu v jednom a tom samem miste... kdežto na 2 a 2 zvlášt zapojení nic nenašel. Zvláštní .. tahle deska je dobrá na oc podle článku
http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=9137&Ite mid=43&limit=1&limitstart=99
akorát ty paměťové moduly mě mrzí. A poměrně silníé zahřívání SouthBridge. Ale co.. nikdo neni dokonalý. ..I když asus mě v tomhle ohledu malinko zklamal..
Zatim čau