Aaaaaaaa!!! ja hlava derava,chudak stary.......(berlu mrazilku........--)
Samozrejme,diky za upozorneni , vim o tom,ale tim ze jsem ted delal pouze s P35-kami a pred tim drahnou dobu jen s Athlony, vykourilo se mi to z hlavy.Na P35-tce neni problem vyse zmineny CPU dostat na 9x333Mhz nekdy i na 10x333MHz , pricemz jsou zachovany vsechny ostatni standardni freq. systemu.Vychodiskem pro vyssi freq. by byla pouze HW zmena stavu pinu BSEL0-2,aby si MoBo myslel ze ma procesor s jinym standardnim FSB.Mam pocit,ze jsem na nejakym webu videl upravu CPU vodivym lakem kvuli zmene stavu BSEL pinu.Neco takoveho delat je ale zhovadilost pri dnesnich cenach CPU.
Stejne je to ale nejaky divny,protoze jsem na Commandu zkousel i ctyrjadro C2Q 6600 a dostal jsem se pouze na 355MHz pri delicce 9-default/9-nast. coz vychazi freq. NB=355MHz (3195MHz CPU).Q6600 jede na P35-tce s jistotou do 3400MHz,takze Commando urcite nebylo omezene procesorem.Kam vsichni "chodi" u Commanda na frekvence 400MHz a vyse?
No nic, byla to pouze principialni zkouska, Commando ted pujde spolu s Q6600 do linuxoveho serveru na standardnich frekvencich - tam mu bude dobre - - -.
Jeste jednou diky za "nakopnuti".
Robil