Citace Původně odeslal Caleb Zobrazit příspěvek
Jeste dodam dve veci
2Svaca: Linux ti linuxovy zacatecnik rozhasi do 2 minut, tohle neni zadny argument ...
Ano, takhle by slo pokracovat do nekonecna, ani to neni ucelem tohoto thredu. Spis me prekvapuje prozatim rozumna diskuze
prave , ze nerozhasi .. bez roota si ani neskrtne a on roota nepotrebuje, kdyz mu to pripravim , tak jak potrebujju ja ...

ano pokud to bude domaci kutil s pravy root, tak ano, tak nasledky budou snad i horsi nez u Windows ...

Ovsem wndows user zbori (zaviruje) windows i bez roota ...

Ale jak rikam, tato diskuze je podle me zbytecna, i kdyz bude rozumna a i ve spravnem threadu .. Ja delam s obema systemy leta a kde muzu, tak nahrazuju wokna linuxem a pak mam aspon radost, ze je to spolehlivy a hlavne mam pro to uzasnou podporu hlavne na netu .. Vypestoval jsem si takovou averzi na windows (hlavne proto, jak je to nekvalitni zbozi), ze dneska uz pro me neni cesty zpet ...

A abys nemyslel, ze jsem zaslepeny linuxak, tak jeste jedna vec ..
Potreboval jsem notebook, ale protoze vyrobci kaslou na specifikace, tak notebook vs linux = obcas problemy s APIC, ACPI a tak, tak jsem misto toho radsi koupil macbook aby to bylo sladene a ja mel klid ... Ale note + Windows vista OEM, to fakt ne ...

No a dneska ? Dneska dell podporuje ubuntu, u nas ve firme jedeme dell dlouho a je naprosto krasny, kdyz na XPS 1330 - nejde downgrade na Windows XP (proste neni podpora) - tak jak Ubuntu tam maka dokonale bez jedineho zasahu do prikazove radky ..

Krasny .. A takovych je vic a vic .. Viz IBM + SUSE ...