Citace Původně odeslal svaca Zobrazit příspěvek
OK. Rekneme do 10 ..
Je jedno, zda MS vyrabi ci ne, lide zacinaji chapat, ze se da i ignorovat ... Mluvim ciste o desktopu ...
Kteri lide? 90% lidi nema tuseni ze nejaky linux existuje, internet je pro ne modra ikonka na plose. Tito lide neradi meni sve navyky - viz obecna nespokojenost s Vistou, u ktere je mnoho veci jinak nez v XP. Tito lide nikdy nebudou mit duvod prejit na Linux.
Kdyz uz sme u tohodle OT, tak osobne si myslim, ze Linux svoji cestu na desktop uz davno propasl. A uprimne jake kdy mel sance? Kvalitu platformy urcuje kvalita a mnozstvi aplikaci, a to je hlavni duvod proc linux selhava a selhavat bude. Mne osobne vubec nezajima jakej mam operacni system, pokud funguje spolehlive - a at si rika kdo chce co chce, Windows NT-Vista proste spolehlive jsou. Jedine co me na operacnim systemu zajima je, jestli dokaze provozovat urcite aplikace. Pokud vim, ze pod Linuxem je aplikaci mene a jsou mene kvalitni, nema pro me tento system smysl ani jako pro IT odbornika, natoz aby to zajimalo nejakeho Frantu Omacku z Horni Dolni.