Mám windows vista home premium.Windows mediaplayer přestal přehrávat mp3.Ozývá se jen "praskot".Zvuk v ostatních formátech je v pořádku.Poradí někdo ,kde je problém s co s tím?Dík
Mám windows vista home premium.Windows mediaplayer přestal přehrávat mp3.Ozývá se jen "praskot".Zvuk v ostatních formátech je v pořádku.Poradí někdo ,kde je problém s co s tím?Dík
Instaloval jsi nějaké sady kodeků pro video? kdy se Ti to stalo, jestli by nepomohlo obnovení systému. Další možností je reinstal WMP.
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
Žádné kodeky jsem neinstaloval.Zkusil jsem teď reinstalaci wmp azvuk už je v pořádku.Dík.
Mám ale ještě jeden problém o kterém jsem se nezmínil.Dvd mechanika "nevidí"prázdný dvd disk a tak nemůžu vypalovat.Vypálené dvd disky přehraje bez problému.Zkoušel jsem jiné výrobce disků.Zkusil jsem nainstalovat novou mechaniku,ale nepomohlo to.Po vložení prázdného dvddisku a po kliknutí v průzkumníku na ikonu dvd mechaniky,PC totálně zamrzne.U CD je vše v pořádku,dělá to jen dvd.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)