ja taky reklamoval telefon, slavny sony ericsson k750i. a tuto znacku si jiz diky pristupu jejich fucking servisu nekoupim. ale obavam se, ze u jinych znacek to bude stejne.
v prvnim servisu - reklamace zamitnuta, stopy po vniknuti kapaliny, oxidace. ale do zarucaku vam to nenapiseme.
nasledovalo rozebrani, vycisteni, vse jsem provadel pod lupou sam osobne.
v autorizovanem servisu - reklamace zamitnuta, oxidace, prej rozpor se zarucnimi podminkami, zruseni zaruky. smejdi. ulomili mi packu od mikrospinace fotaku, cehoz jsem si vsimnul az asi po mesici - s telefonem nefotim. fakt super.
a jak se ten telefon vlastne rozbil? jednoho kaliciho sobotniho vecera, jeste v zime, jsem se presunul 2x ven a zase nazpet dovnitr. kdyz jsem prisel domu, koukam telefon pod krytem zamlzeny - nebylo prilis videt na displej. susil jsem ho vypnuty minimalne 24h, ale asi tam pak neco zoxidovalo. proste suntovy vyrobek do ktereho vnikla vlhkost a jeste mi to ani navic neuznali jako reklamaci. nevim jak je to mozne. sony ericsson sucks. sony ericsson czech service sucks.
edit pro upresneni: zavada byla na kontaktech displeje jimiz se pripojoval na desku telefonu - nasledkem byla vyrazna ztrata kontrastu vsech barev na displeji. cena noveho displeje 1000,-. cena meho telefonu bez zaruky 1200-1500,-?