Výsledky 1 až 25 z 70

Téma: zrusena zaruka na MT dôvod oxidacia kde ze je a ako vznikla ???

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    300

Standardní Re: zrusena zaruka na MT dôvod oxidacia kde ze je a ako vznikla ???

ja taky reklamoval telefon, slavny sony ericsson k750i. a tuto znacku si jiz diky pristupu jejich fucking servisu nekoupim. ale obavam se, ze u jinych znacek to bude stejne.

v prvnim servisu - reklamace zamitnuta, stopy po vniknuti kapaliny, oxidace. ale do zarucaku vam to nenapiseme.

nasledovalo rozebrani, vycisteni, vse jsem provadel pod lupou sam osobne.

v autorizovanem servisu - reklamace zamitnuta, oxidace, prej rozpor se zarucnimi podminkami, zruseni zaruky. smejdi. ulomili mi packu od mikrospinace fotaku, cehoz jsem si vsimnul az asi po mesici - s telefonem nefotim. fakt super.

a jak se ten telefon vlastne rozbil? jednoho kaliciho sobotniho vecera, jeste v zime, jsem se presunul 2x ven a zase nazpet dovnitr. kdyz jsem prisel domu, koukam telefon pod krytem zamlzeny - nebylo prilis videt na displej. susil jsem ho vypnuty minimalne 24h, ale asi tam pak neco zoxidovalo. proste suntovy vyrobek do ktereho vnikla vlhkost a jeste mi to ani navic neuznali jako reklamaci. nevim jak je to mozne. sony ericsson sucks. sony ericsson czech service sucks.

edit pro upresneni: zavada byla na kontaktech displeje jimiz se pripojoval na desku telefonu - nasledkem byla vyrazna ztrata kontrastu vsech barev na displeji. cena noveho displeje 1000,-. cena meho telefonu bez zaruky 1200-1500,-?
    Naposledy upravil Jey; 19.03.2008 v 23:01.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. vodní chlazení - FAQ
    Založil Klon v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 04.01.2007, 21:53
  2. FAQ
    Založil sisi v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 16.11.2004, 01:07
  3. Kolik typu je RAID? (1,3,5,0,...)
    Založil Lada Zuzjak v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6