Výsledky 1 až 25 z 47

Téma: Já chci ticho!!!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Já chci ticho!!!

Taky se snazim o co nejmensi hluk a kdyz pominu vetraky, tak nejvetsim zdrojem hukotu je vzdy disk a skrin fungujici jako "zesilovac".
    Investoval jsem 3k do Antecu a proti Chiefu je to balzam. Momentalne me nejvic vadi uz tlumena Noctua a zdroj.

Idealni komp je ve vedlejsi mistnosti a k nemu jen protazeny monitor, wireless KB a mys + vypalka na USB
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Věk
    56
    Vliv
    237

Cast toho "sumenia" okrem HDD, cievok na MoBo a v zdroji moze pochadzat aj od tych dvoch fanov (zdroj/cpu), musia tam byt nechutne turbulencie a zapochyboval by som aj o ucinnosti takehoto riesenia. ("riedky" a teply vzduch..)
    Osobne by som skor tu Noctuu otocit, aby nasavala cez rebra, co je tiez naprd, ale skusil by som to rozhodne.
    edit: Prehliadol som, ze si zastavil ventilatory..predpokladam, ze ten v zdroji nie. (elektronika motorceka, cievky, hdd) vrrrrr
    Naposledy upravil AmOK; 19.03.2008 v 06:03. Důvod: slepota :)
    podpis............................................ ............ načo?

Jeste dalsi moznost je dat pocitac do nejake skrinky - nemyslim case, ale neco ze Skonta, (tedy pokud je pod stolem dost mista), vzadu do ni zabudovat roury/diry s pomalou ventilaci.
    Skrinku uvnitr pekne vylozit zvukovou izolaci a to by bylo, aby to nepomohlo.....
    A pokud casto palis, tak to resit pres externi vypalovacku.
    i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x

Eh, tak znova. Mluvil jsem pouze o situaci, kdy i se zastavenyma VSEMA (ano VSEMA) vetrakama slysim jakysi sumeni/bzuceni (ktery jsme nicmene identifikovali behem nekolika poslednich prispevku jako provozni sum casti desky, mozna grafiky).

S tema turbulencema to neprehanej, s takovyma otackama, na kterych ty vetraky jedou nic podobnyho nepripada v uvahu. Ostatne jsem s tim laboroval a kdyz jsem tu Noctuu dal jinam, nic se k lepsimu nezmenilo (samozrejme pokud jsem si nevypnul, to logicky bylo o zdibinek lepsi )

suhlasim s Amokom. tu vrtulu daj naotak. nemyslim z druhej strany pasivu. len ju otocit. bije sa ti tam prudenie ventilatoa a zdroja. teplota klesne a je to zadara.
    ECS L7S7A2; Axp1700@180*12; corsair 1GB 400@360 2,2,2,5 ; GF6600diam@555/577 ; maxtor80GB; Philips 109B5,enermax 370W

Myslím, že to moc hrotíte. Za těhle podmínek se nic bít nemůže... Zdroj nasává kulový...
    A teploty nemají kam klesat.
    Čímž nechci říct, že nezkusím, je to rozhodně jedna z variant postupu... ale vidím prioritu jinde.

Věk
    56
    Vliv
    237

Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    Zdroj nasává kulový...
    A teploty nemají kam klesat.
    suhlasim.. .
    S tymi teplotami by som si tak isty nebol.
    Problem je ten, ze to sustadlo mas doma ty a my mozeme len teoretizovat pokial nezadefinujes zdroj toho zvuku, ako pisal MadCap.

Citace Původně odeslal Robot82 Zobrazit příspěvek
    suhlasim s Amokom. tu vrtulu daj naotak. nemyslim z druhej strany pasivu. len ju otocit. bije sa ti tam prudenie ventilatoa a zdroja. teplota klesne a je to zadara.
    Pozici vetraku ma spravne, vetrak na pasivu CPU ma foukat na nej a ne od nej.
    ..-= Let's go rock'n'restart =-..

To huceni/sumeni je naprosto konstantni, proste se smirim s tim, ze to je vlastnost Ono vsechno asi vic nebo min vydava nejaky zvuk....

Věk
    56
    Vliv
    237

Citace Původně odeslal beerak Zobrazit příspěvek
    Pozici vetraku ma spravne, vetrak na pasivu CPU ma foukat na nej a ne od nej.
    Tu nikto netvrdi, ze vetrak ma fukat od pasivu. Ale za urcitych podmienok tahat vzduch cez pasiv moze byt ucinnejsie, ako ho don tlacit. Spominal som druhy ventos na zdroji, ak si pozorne cital. Takto vytrhnute z kontextu to je o nicom.

Citace Původně odeslal Aigor Zobrazit příspěvek
    Idealni komp je ve vedlejsi mistnosti a k nemu jen protazeny monitor, wireless KB a mys + vypalka na USB
    Tak tak, zjistil jsem ze s diskama a piskajici grafikou nic neudelam, tak jsem protahl ve zdi dvi,repro,klavesnici a usb a ted uz fakt nic neslysim ani s boxem na cpu pri plne zatezi . Kdo ma tu moznost strcit PC jinam, bezte do toho, stoji to za to.
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Chci kupovat grafiku
    Založil Koutas v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 06.08.2004, 23:53
  2. 600mhz je hrozne pomaly cim to chci vylepsit
    Založil Pulec v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 22.07.2004, 04:32
  3. Tak mi to zkritizujte, já si sbalím fidlátka a půjdu domů.
    Založil Luke_chiptuning v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 08.10.2003, 19:22

Pravidla přispívání