Výsledky 1 až 25 z 47

Téma: Já chci ticho!!!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Já chci ticho!!!

disk lezi na koberci
    Bedna Chieftec SH-01B-B-B, http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37438

Tu Noctuu na CPU mam urcite na ULN adapteru - myslim, ze jsem to jeste nanekolikrat kontroloval pri instalaci.

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    327

Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    disk lezi na koberci

Tu Noctuu na CPU mam urcite na ULN adapteru - myslim, ze jsem to jeste nanekolikrat kontroloval pri instalaci.
    ULNA je okolo 9v a to je okolo 900 rpm co je pre mna hluk. Ja mam NOCTUA fany na 5v co je 600rpm a vtedy ich ozaj nepocut, i ked mne sa zda, ze aj to pocujem
    Naposledy upravil AjsTi; 18.03.2008 v 18:37. Důvod: nie 1000rpm , ale 900rpm
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Citace Původně odeslal AjsTi Zobrazit příspěvek
    ULNA je okolo 9v a to je okolo 1000 rpm co je pre mna hluk. Ja mam NOCTUA fany na 5v co je 600rpm a vtedy ich ozaj nepocut, i ked mne sa zda, ze aj to pocujem
    Co, mas psi usi?

edit:

NF-P12 disponuje nominálními otáčkami 1300 za minutu, při kterých produkuje hluk o hodnotě pouhých 19.8 dBA. To však není vše - díky možností použití LNA/ULNA adaptéru lze přepnout do tzv. Low-Noise/Ultra-Low-Noise režimu, ve kterém produkuje hluk pouze 16.9/12.6 dBA při 1100/900 otáčkách za minutu. Proud vzduchu dosahuje 92.3, resp. 78.5/63.4 krychlových metrů za hodinu, což je stále více, než v případě ventilátoru jiných výrobců se srovnatelnými otáčkami.

vic jsem nenasel

Věk
    49
    Vliv
    327

Co, mas psi usi?

edit:

NF-P12 disponuje nominálními otáčkami 1300 za minutu, při kterých produkuje hluk o hodnotě pouhých 19.8 dBA. To však není vše - díky možností použití LNA/ULNA adaptéru lze přepnout do tzv. Low-Noise/Ultra-Low-Noise režimu, ve kterém produkuje hluk pouze 16.9/12.6 dBA při 1100/900 otáčkách za minutu. Proud vzduchu dosahuje 92.3, resp. 78.5/63.4 krychlových metrů za hodinu, což je stále více, než v případě ventilátoru jiných výrobců se srovnatelnými otáčkami.

vic jsem nenasel
    Presne, toci sa Ti na 900rpm, uz som opravil svoj post. Ono ked vecer je ticho a usi sa zameraju na jedno je to pocut Ale co je zvlastne ak je ruch z ulice tak to neni pocut
    Popravde tych 900rpm pocujes, xilence pocujes a pocujes aj vetrak v zdroji. Mam to podobne ako Ty az na to ze mam 3xnoctua a Enermax Liberty zdroj a ked dam vsetko na 5v, jedine co sa mi toci viac ako 600RPM je v zdroji na 840rpm , ale kedze mam este zaruku, snazim sa stym moc neupravovat.
    Mimochodom bednu mam zavretu a disky su ala tominek ulozene.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    283

nj, chieftec... ...tak ho alespon vycpi nejakou odhlucnovaci hmotou ne ?

a p12 je hlucnejsi nez s12...takze pokud preferujes ticho tak jsi mel koupit s12...
    Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...

Citace Původně odeslal AjsTi Zobrazit příspěvek
    Presne, toci sa Ti na 900rpm, uz som opravil svoj post. Ono ked vecer je ticho a usi sa zameraju na jedno je to pocut Ale co je zvlastne ak je ruch z ulice tak to neni pocut
    Popravde tych 900rpm pocujes, xilence pocujes a pocujes aj vetrak v zdroji. Mam to podobne ako Ty az na to ze mam 3xnoctua a Enermax Liberty zdroj a ked dam vsetko na 5v, jedine co sa mi toci viac ako 600RPM je v zdroji na 840rpm , ale kedze mam este zaruku, snazim sa stym moc neupravovat.
    Mimochodom bednu mam zavretu a disky su ala tominek ulozene.
    No ja prave ale zkousel i vsechny vetraky zastavit... a i tak to cely hucelo O to mi jde.

Věk
    49
    Vliv
    327

No ja prave ale zkousel i vsechny vetraky zastavit... a i tak to cely hucelo O to mi jde.
    Toz potom treba hladat chybu niekde inde. Skus vecer nabehnut pc, bez hdd. Pripadne ak mas cas sa stym hrat vyber to cele z case a zapoj mimo a tak pusti.

Teda ne ze by to bylo nejak extremne vyrazny... Rikam, spat se u toho da, takze to bude vlastnost a ne chyba... Jen jsem se v tom tak nejak zacal stourat

Vypada to jako priserna prasarna, ale ve skutecnosti to tak hrozny neni
    Tohle je docasnej otevrenej stav.. Ten vetrak vzadu pujde pryc. A Noctua nejde nasadit z druhy strany kvuli pasivum na desce
    Naposledy upravil Octopuss; 17.04.2008 v 17:24.

disk lezi na koberci

No tak timto Chieftecem jsem napalil taky:

1) jeho zdroj velmi huci a prenasi se do konstrukce case - desnej zesilovac,
    docasna vymena za GLN Fortron to zlepsila (ale neni to final reseni)

2) lyzinkova montaz disku (byt jsou lyzinky plastove) zase desne prenasi do case,
    zejmena v kombinaci se seagate .11 a .ES2, pritom kdyz lezej na sesite na stole tak jsou klidny, budu muset ty sachty vybourat a dat tam jen ramecky na molitanech

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    287

Tak tohle muzu potvrdit, chieftecy jsou sice mozna kvalitni skrine, ale rozhodne ne ve smyslu tichosti.
    Kdyz sem tam nacpal 2xhitachi+4xsamsung disky, tak to rezonovalo takovym zpusobem, ze sem to ani pres den neprehlusil hlasitejsi hudbou :/
    Jen trosku hlasitejsi zdroj to same.
    Konkretne tenhle
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29152
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

No, já nějak zpevním jednu bočnici a půjde to... Rezonuje mi ta u zadní strany mb.

Jakej podobnej case byste kdo doporučili? V podstatě by asi stačila značka.

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    287

Tipoval bych Lian li nebo Antec
    Treba se uz konecne dokopu k tomu predelat komp do Antec Solo a dat reference jak si poradil s extra vibrujicimi samsung HDD.
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

No doufám, že alternativu seženu do dvou tisíc. Za ten mizernej Ch. jsem dal přes tři litry vč. zdroje a mám dojem, že to prodám tak za 1500 a to si ještě budu békat radostí.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Chci kupovat grafiku
    Založil Koutas v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 06.08.2004, 23:53
  2. 600mhz je hrozne pomaly cim to chci vylepsit
    Založil Pulec v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 22.07.2004, 04:32
  3. Tak mi to zkritizujte, já si sbalím fidlátka a půjdu domů.
    Založil Luke_chiptuning v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 08.10.2003, 19:22

Pravidla přispívání