Ani HDD se ti netoci ?
edit: nj, jsem pomalej ...
Ani HDD se ti netoci ?
edit: nj, jsem pomalej ...
Asus P5K-E | E6600@3,6GHz | GB GTX260 216SP | 2GB DDR2 | WD7500AAKS | WD15EADS | Enermax 500W | Antec P182 | LG L2000C
co mas za bednu ?
Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...
Hlavne aku mas bednu a ako upevneny HDD a ked uz ma Noctua fany, dufam, ze ich mas na 5v alebo menej. A ak mas zadny ventilator ako daleko mas potom bednu od steny ? Tam moze vnizknut celkom pekny "hluk" hlavne ked chces spat.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
disk lezi na koberci
Bedna Chieftec SH-01B-B-B, http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37438
Tu Noctuu na CPU mam urcite na ULN adapteru - myslim, ze jsem to jeste nanekolikrat kontroloval pri instalaci.
Naposledy upravil AjsTi; 18.03.2008 v 18:37. Důvod: nie 1000rpm , ale 900rpm
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Co, mas psi usi?
edit:
NF-P12 disponuje nominálními otáčkami 1300 za minutu, při kterých produkuje hluk o hodnotě pouhých 19.8 dBA. To však není vše - díky možností použití LNA/ULNA adaptéru lze přepnout do tzv. Low-Noise/Ultra-Low-Noise režimu, ve kterém produkuje hluk pouze 16.9/12.6 dBA při 1100/900 otáčkách za minutu. Proud vzduchu dosahuje 92.3, resp. 78.5/63.4 krychlových metrů za hodinu, což je stále více, než v případě ventilátoru jiných výrobců se srovnatelnými otáčkami.
vic jsem nenasel
Presne, toci sa Ti na 900rpm, uz som opravil svoj post. Ono ked vecer je ticho a usi sa zameraju na jedno je to pocutAle co je zvlastne ak je ruch z ulice tak to neni pocut
Popravde tych 900rpm pocujes, xilence pocujes a pocujes aj vetrak v zdroji. Mam to podobne ako Ty az na to ze mam 3xnoctua a Enermax Liberty zdroj a ked dam vsetko na 5v, jedine co sa mi toci viac ako 600RPM je v zdroji na 840rpm , ale kedze mam este zaruku, snazim sa stym moc neupravovat.
Mimochodom bednu mam zavretu a disky su ala tominek ulozene.
Vypada to jako priserna prasarna, ale ve skutecnosti to tak hrozny neni
Tohle je docasnej otevrenej stav.. Ten vetrak vzadu pujde pryc. A Noctua nejde nasadit z druhy strany kvuli pasivum na desce![]()
Naposledy upravil Octopuss; 17.04.2008 v 17:24.
No tak timto Chieftecem jsem napalil taky:
1) jeho zdroj velmi huci a prenasi se do konstrukce case - desnej zesilovac,
docasna vymena za GLN Fortron to zlepsila (ale neni to final reseni)
2) lyzinkova montaz disku (byt jsou lyzinky plastove) zase desne prenasi do case,
zejmena v kombinaci se seagate .11 a .ES2, pritom kdyz lezej na sesite na stole tak jsou klidny, budu muset ty sachty vybourat a dat tam jen ramecky na molitanech
Tak tohle muzu potvrdit, chieftecy jsou sice mozna kvalitni skrine, ale rozhodne ne ve smyslu tichosti.
Kdyz sem tam nacpal 2xhitachi+4xsamsung disky, tak to rezonovalo takovym zpusobem, ze sem to ani pres den neprehlusil hlasitejsi hudbou :/
Jen trosku hlasitejsi zdroj to same.
Konkretne tenhle
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29152
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
No, já nějak zpevním jednu bočnici a půjde to... Rezonuje mi ta u zadní strany mb.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)