ted myslis ty plugy, nebo ty olufseny?
Gumas: Nejlepsi bude kdyz si na pametovku nahrajes nejakou muziku a zajdes s tim do obchodu a vyzkousis si to na miste. Jak rikam.. me na obcasne poslouchani staci i to MDA, stacil mi i ta nokie 6630, ale asi to bude taky tim, ze ja jsem nikdy netouzil mit poradny zvuk nekde venku. Zkus si neco pujcit treba od kamaradu a uvidis.
Jinak muj zatim nejkvalitnejsi kapesni prehravac byl sony minidisc. Shorel, kdyz jsem do nej misto 1,5V pustil 12V.... cest jeho pamatce.
PC: CPU: Core i5 760@3,6GHz MB:MSI P55A-G55 RAM: 2x4GB DDR3 Kingston blue, POWER: Corsair 650W CASE: Akasa infinity, VGA: HD6950@6970@920MHz/5500MHz, SSD vertex 2 60GB, Auzentech X-Fi Bravura + Onkyo HTX-22HD, 3x22 Acer" fullHD
NAS: CPU: Celeron (Conroe-l) 1,8GHz, 2GB RAM DDR3, 6x1500GB samsung (65W)
Notebook: Lenovo ideapad S205 (AMD E-350)
No, kvalita zvukovýho výstupu, to je asi přesně jeden z parametrů, který se nedozvíš, protože se netestuje (testuje se maximálně kvalita přibalených sluchátek) a jednotlivý majitelé (čili ne recenzenti mobilů) mají tak malý rozhled, že nejsou schopni ti objektivně říct, jak kvalitní audio výstup jejich telefon má (ve srovnání s dalšími desítkami, stovkami telefonů).
Šlo by to obejít např. použítím A2DP sluchátek, jenže to ti způsobí víc problémů (cena, kvalita, výdrž, ...) že to nejspíš nevyváží výhodu obejití audio výstupu telefonu.
Myšlení zkresluje realitu.
C2Q Q6600 .:. Ninja + Noctua S12 .:. GB i965 DS4 .:. 8GB DDR2 800MHz .:. AMD HD3850 256MB DDR3 .:. SSD Crucial BX100 256GB .:. SeaSonic SS-500HT .:. Cooler Master Centurion 5 .:. Dell 2408WFP .:. notebook Lenovo X200 .:. Samsung Galaxy S2
To je bezne, ze vacsina kuskov all in one stoji za... Preto dodnes vlacim staru nokiu 6310i![]()
![]()
podpis............................................ ............ načo?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)