Výsledky 1 až 25 z 25

Téma: Mobil + prehravani hudby - kvalitni audio vystup, FLAC,...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele bukva
    Věk
    39
    Vliv
    296

Standardní Re: Mobil + prehravani hudby - kvalitni audio vystup, FLAC,...

Já myslím že je to hodně o tom konvertování. Já mám taky na mobilu hudbu v daleko vyšší kvalitě, než je pro telefon s tak špatným výstupem, nic-moc (a přesto originální) redukcí na 3,5mm jack a nijak slavný sluchátka, vůbec vhdoný, ale mám to tam prostě proto, že vezmu soubory z PC a prostě je zkopíruju na kartu a nemusím nic řešit (obvykle to 1x za týden vyměňuju), ach ta lenost

Jinak požadovaný vlastnosti až na kvalitu výsptupu (která nená úžasná u žádnýho MP3 přehrávače ani telefonu - a to nejsem audiofil) splňuje libovolnej novější telefon s Windwows Mobile nebo Symbianem ... stačí jen hledat podporu SDHC.
    Zajímavá je třeba Nokia N81 a Samsung SGH-i560 (ty mají i 3,5mm jack přímo na těle).
    Naposledy upravil bukva; 16.03.2008 v 15:05.
    Myšlení zkresluje realitu.

Standardní Re: Mobil + prehravani hudby - kvalitni audio vystup, FLAC,...

Konvertovani resim pomoci foobaru - hodim si album do playlistu - Convert to directory - a nalistuju si primo SD kartu. Na C2D kolem 3GHz trva konverze jednoho alba z FLAC do Lame MP3 V0 asi 1,5 minuty. Jinak u sveho MDA Vario musim pouzivat ekvalizer, vystup je hrozne prevyskovany, hodne uskripany. Co sem procital diskuze na ce4you, tak na kvalitu vystupu si stezovalo hodne majitelu telefonu s WM. Jak na tom jsou symbianovske telefony netusim.
    Dalsi vec ktera me prekvapila, je velice spatna kvalita vetsiny prehravacu prave pro windows mobile, PocketPlayer je snad jedinej prehravac, kteremu nechrci basy atd.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Audio CD přes digitalní výstup do zvukovky
    Založil Dušan Šmíd v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 08.02.2004, 17:52
  2. Ktera znacka ma kvalitni 2D vystup???
    Založil DAM v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 27.01.2003, 18:14

Pravidla přispívání