Výsledky 1 až 25 z 25

Téma: Mobil + prehravani hudby - kvalitni audio vystup, FLAC,...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Mobil + prehravani hudby - kvalitni audio vystup, FLAC,...

S jakými sluchátky to budeš používat? Pochyboval bych o výstupu telefonu a zároveň o tom, jestli jsou sluchátka - řekněme Porta Pro - takovou kvalitu schopná rozumně uhrát.
    -- under construction --

Senior Member Avatar uživatele bukva
    Věk
    39
    Vliv
    296

Já myslím že je to hodně o tom konvertování. Já mám taky na mobilu hudbu v daleko vyšší kvalitě, než je pro telefon s tak špatným výstupem, nic-moc (a přesto originální) redukcí na 3,5mm jack a nijak slavný sluchátka, vůbec vhdoný, ale mám to tam prostě proto, že vezmu soubory z PC a prostě je zkopíruju na kartu a nemusím nic řešit (obvykle to 1x za týden vyměňuju), ach ta lenost

Jinak požadovaný vlastnosti až na kvalitu výsptupu (která nená úžasná u žádnýho MP3 přehrávače ani telefonu - a to nejsem audiofil) splňuje libovolnej novější telefon s Windwows Mobile nebo Symbianem ... stačí jen hledat podporu SDHC.
    Zajímavá je třeba Nokia N81 a Samsung SGH-i560 (ty mají i 3,5mm jack přímo na těle).
    Naposledy upravil bukva; 16.03.2008 v 15:05.
    Myšlení zkresluje realitu.

Konvertovani resim pomoci foobaru - hodim si album do playlistu - Convert to directory - a nalistuju si primo SD kartu. Na C2D kolem 3GHz trva konverze jednoho alba z FLAC do Lame MP3 V0 asi 1,5 minuty. Jinak u sveho MDA Vario musim pouzivat ekvalizer, vystup je hrozne prevyskovany, hodne uskripany. Co sem procital diskuze na ce4you, tak na kvalitu vystupu si stezovalo hodne majitelu telefonu s WM. Jak na tom jsou symbianovske telefony netusim.
    Dalsi vec ktera me prekvapila, je velice spatna kvalita vetsiny prehravacu prave pro windows mobile, PocketPlayer je snad jedinej prehravac, kteremu nechrci basy atd.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Member Avatar uživatele gumas
    Věk
    41
    Vliv
    265

Takze prvne dekuji vsem za nazor a za info.

Sluchatka jsou Koss Porta Pro a Koss Plug.
    Takze myslite, ze neexistuje mobil, ktery by nesrazil kvalitu prehravani FLAC pod uroven prehravani MP3 beznymi MP3 playery?
    K te schopnosti prehravat FLAC - je to opravdu spise z duvodu lenosti (ztraty casu) neustale konverze FLAC->MP3. Pokud je ten mobil/audio vystup schopen "uhrat" kvalitu MP3 V0, je to dostatecne. Extistuje ale takovy?
    C2Q Q6600 .:. Ninja + Noctua S12 .:. GB i965 DS4 .:. 8GB DDR2 800MHz .:. AMD HD3850 256MB DDR3 .:. SSD Crucial BX100 256GB .:. SeaSonic SS-500HT .:. Cooler Master Centurion 5 .:. Dell 2408WFP .:. notebook Lenovo X200 .:. Samsung Galaxy S2

Chtit FLAC na mobilu je totalni blobost pri kvalite vystupu 3.5mm u mobilu............
    AMD Athlon 64 3000+ 1,4V-Arctic Freezer 64 PRO,1x512MB Kingmax + 1x 256MB A-Data 500MHz,XFX Geforce6800GT-16pipelines,HDD Seagate 120GB,DVD Plextor,TV Leadtek Deluxe XP,LCD L1750H,WXPSP2

koss porta pro se daji poslouchat, ale flac je zbytecnost. Koss plug jsem si koupil, kdyz jsem jeste hodne jezdil na kole (u klasickych sluchatek vam do toho huci vitr... u plugu me tohle netrapilo) nicmene zase kvalita reprodukce plugu je otresna (odpovida cene a tomu ze to jsou spunty) Ja osobne mam MDA Vario (qtek9100, HTC wizard rikejte tomu jak chcete) a k tomu redukci 2,5mm -> 3,5mm a na poslech venku to staci. Telefon nema zadne basy coz plugy docela rozume kompenzuji. Kvalita je stejna jako u levneho mp3 prehravace. Zkousel jsem i PDA Acer n300 a tam byl zvuk jeste horsi. Pokud mohu rict, tak s vlastorucne udelanou redukci hrala moje staricka nokie 6630 (symbian 8 s60) lepe jak to vario co mam ted. Nicmene od doby co nejsem ve skole jsem mockrat za pochodu hudbu neposlouchal, takze mi to ani moc nevadi.

Jinak jako lepsi zpestreni povazuju prehravani filmu (jak symbian tak WM) v xvid formatu. Kvalita vyborna, velikost mala. (pouzivam smart movie)
    PC: CPU: Core i5 760@3,6GHz MB:MSI P55A-G55 RAM: 2x4GB DDR3 Kingston blue, POWER: Corsair 650W CASE: Akasa infinity, VGA: HD6950@6970@920MHz/5500MHz, SSD vertex 2 60GB, Auzentech X-Fi Bravura + Onkyo HTX-22HD, 3x22 Acer" fullHD
    NAS: CPU: Celeron (Conroe-l) 1,8GHz, 2GB RAM DDR3, 6x1500GB samsung (65W)
    Notebook: Lenovo ideapad S205 (AMD E-350)

Citace Původně odeslal Matess Zobrazit příspěvek
    kvalita reprodukce plugu je otresna (odpovida cene a tomu ze to jsou spunty)
    S tou implikací úplně nesouhlasím... In-ear sluchátka z mého podpisu předčí všechna ostatní sluchátka, se kterými jsem měl tu čest (a nebyly to jen lowend modely) - samozřejmě je to subjektivní.
    -- under construction --

Kaltas: nerikam ze vsechny spunty jsou hrozne. Samozrejme jsem mel pujcene kousky od bang & olufsen a ty hraly opravdu prekrasne... Shodneme se proste na tom ze plugy stoji za prd
    PC: CPU: Core i5 760@3,6GHz MB:MSI P55A-G55 RAM: 2x4GB DDR3 Kingston blue, POWER: Corsair 650W CASE: Akasa infinity, VGA: HD6950@6970@920MHz/5500MHz, SSD vertex 2 60GB, Auzentech X-Fi Bravura + Onkyo HTX-22HD, 3x22 Acer" fullHD
    NAS: CPU: Celeron (Conroe-l) 1,8GHz, 2GB RAM DDR3, 6x1500GB samsung (65W)
    Notebook: Lenovo ideapad S205 (AMD E-350)

Member Avatar uživatele gumas
    Věk
    41
    Vliv
    265

Dobra tedy, FLAC na mobilu je blbost (jsem ale liny neustale konvertovat), proto preformuluju trochu svou otazku.

Existuje mobil s kvalitnim audio vystupem? Resp. vite o nejakem? Popr. mobil s co nejmene ne-kvalitnim vystupem?
    A nebo je to vsechno stejny shit? Prast jako uhod?

Diky!
    Naposledy upravil gumas; 17.03.2008 v 22:25. Důvod: preformulace
    C2Q Q6600 .:. Ninja + Noctua S12 .:. GB i965 DS4 .:. 8GB DDR2 800MHz .:. AMD HD3850 256MB DDR3 .:. SSD Crucial BX100 256GB .:. SeaSonic SS-500HT .:. Cooler Master Centurion 5 .:. Dell 2408WFP .:. notebook Lenovo X200 .:. Samsung Galaxy S2

Citace Původně odeslal Matess Zobrazit příspěvek
    Kaltas: nerikam ze vsechny spunty jsou hrozne. Samozrejme jsem mel pujcene kousky od bang & olufsen a ty hraly opravdu prekrasne... Shodneme se proste na tom ze plugy stoji za prd
    Měl jsem je a potvrzuji
    -- under construction --

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Audio CD přes digitalní výstup do zvukovky
    Založil Dušan Šmíd v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 08.02.2004, 17:52
  2. Ktera znacka ma kvalitni 2D vystup???
    Založil DAM v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 27.01.2003, 18:14

Pravidla přispívání