Citace Původně odeslal duracer Zobrazit příspěvek
....z vetrcich diel zadneho krytu mi vychadza jemne chrcanie resp.vrcanie.
Ked je PC vypnuty a LCD je v pohotovostnom rezime tak je to celkom zretelne pocut...Da sa to prirovnat k vrcaniu na niektorych CRT monitoroch.
Dokonca ten zvuk je iny ked je monitor zapnuty a iny ked je v pohotovostnom rezime. Da sa to nejako odstranit? Myslim tak ze zhodit kryt a nieco tam lepsie dotiahnut alebo dotlacit....
ufff jestli az tak tak to radeji reklamacku ne?

Mimochodem je to pekne topitko nejenom primo pred monitorem ale i zezadu..... aspon mi nebude vecer zima

Jinak zkousel jsem vcera si hrat ve hrach s ruznym nastavenim obrazu.....samozrejme v jinem nez nativnim je to maznute.... ale nastesti ne tak jak jsem se obaval.... je to asi o zvyku.... nadruhou stranu vetsinu her jsem rozjel i nativnim modu bez problemu HL2, Hellgate London, Savage2......

Co se tyce odezvy tam vubec nic nepozoruju.... vse je OK a kdyby to melo byt prece jen rozmazle tak to v tom jinem rozliseni stejne nejde poznat......

Pismo a ikonky jsem si musel v XP zvetsit.

Osobne si ale myslim, ze jsem tak dlouho vybiral, az jsem nakonec prebral mozna jestli se mi nejak poradri doladit ty "presycene" barvy tak se treba uklidnim, ale ted z neho jeste nejsem 100% nadchnuty