Výsledky 1 až 25 z 529

Téma: Lenovo L220x 22" SPVA

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Věk
    46
    Vliv
    286

Standardní Re: Lenovo L220x 22" SPVA

Citace Původně odeslal duracer Zobrazit příspěvek
    ....z vetrcich diel zadneho krytu mi vychadza jemne chrcanie resp.vrcanie.
    Ked je PC vypnuty a LCD je v pohotovostnom rezime tak je to celkom zretelne pocut...Da sa to prirovnat k vrcaniu na niektorych CRT monitoroch.
    Dokonca ten zvuk je iny ked je monitor zapnuty a iny ked je v pohotovostnom rezime. Da sa to nejako odstranit? Myslim tak ze zhodit kryt a nieco tam lepsie dotiahnut alebo dotlacit....
    ufff jestli az tak tak to radeji reklamacku ne?

Mimochodem je to pekne topitko nejenom primo pred monitorem ale i zezadu..... aspon mi nebude vecer zima

Jinak zkousel jsem vcera si hrat ve hrach s ruznym nastavenim obrazu.....samozrejme v jinem nez nativnim je to maznute.... ale nastesti ne tak jak jsem se obaval.... je to asi o zvyku.... nadruhou stranu vetsinu her jsem rozjel i nativnim modu bez problemu HL2, Hellgate London, Savage2......

Co se tyce odezvy tam vubec nic nepozoruju.... vse je OK a kdyby to melo byt prece jen rozmazle tak to v tom jinem rozliseni stejne nejde poznat......

Pismo a ikonky jsem si musel v XP zvetsit.

Osobne si ale myslim, ze jsem tak dlouho vybiral, az jsem nakonec prebral mozna jestli se mi nejak poradri doladit ty "presycene" barvy tak se treba uklidnim, ale ted z neho jeste nejsem 100% nadchnuty
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

Ale prd je to přesycené, přesycené to je když si dáš digital vibrance přes ovládací panely
    A nevím co máte pořád s tím že to je rozmázlé, podle mě je to právě naopak ostré, kdybyste viděli 24" HP co jsem měl s větší roztečí bodu, tak tam to bylo majznuté, tady vůbec, u HP nepomohlo ani vypnutí cleartype na ostrost.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

DAFER - ake si mal zobrazovadlo predtym? CRT? toto ma OMNOHO vacsi kontrast a to je velky rozdiel pre vnimanie farieb
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Junior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    0

Ještě je možné že se vám to zdá rozmázlé, kvůli povrchové antireflexní úpravě, která dělá obraz jakoby trochu perleťový nebo díky malé velikosti pixelu. Mě osobně se zdá monitor krásně ostrý a ta červená barva se mi zdá taky jakoby přesicená, ale měl jsem předtím 4 roky starou 19" CRT. Zatím jsem ale barvy nijak nekorigoval, nebyl čas. co se týče odezvy a inputlagu, tak ve hrách nic nepozoruji a jsem s monitorem 100% spokojený. Přemýšlel jsem ještě o tom novém 22" Eizu, ale to má jen standardní rozlišení a už bych jej nechtěl.

Já si nastavil barvy podle tohoto grafu, tak aby stupnice odstínů byla hezky přechodná a dál jsem to neřešil
    http://www.lagom.nl/lcd-test/contrast.php

více nastavení zde
    http://www.lagom.nl/lcd-test/

Senior Member
    Věk
    46
    Vliv
    286

Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
    DAFER - ake si mal zobrazovadlo predtym? CRT? toto ma OMNOHO vacsi kontrast a to je velky rozdiel pre vnimanie farieb
    Ehmmm hele nechci se tu hadat kazdej ma z toho monitoru svoje pocity, kazdej vidi barvy, ostrost apod jinak.... jen jsem chtel prihodit trosku meho skromneho a podotykam laickeho nazoru, ktery se nekomu muze pri rozhodovani hodit..... mne kolikrat veskera cisilka, mereni apod... nic nerikaji a jestli srovnavat ciselne hodnoty nebo dojmy jak se to doopravdy hybe..... jsem rad za oboje....

Jinak jak jsem psal jiz v predeslych textech tak jsem mel 19" LCD FSC P19-2, tedy zadne orezavatko.... v te dobe asi nejlepsi monitor.

Zasadne k tomu Lenovu nic nemam jen proste pri tom prechodu jsem cekal neco vic.... ale trosku to poladim, zvyknu si a bude to OK.... za tu cenu je to sice paradni kousek........
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

DAFER: Naopak, dobře že píšeš jak to vidíš ty. Málokdo totiž dokáže kritizovat to co má, často to bývá spíš naopak.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    299

no ja jsem to byl dneska vratit do obchodu
    me to proste vadilo strasne moc a ted nevim co koupit

ono totiz nic neni, cim se da to Lenovo nahradit
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek

Podle mě jsi měl vadný kus, proč jsi nezkusil jiný kus LCD u nich na prodejně?

Wink Re: Lenovo L220x 22" SPVA

Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek

Divné, divné! Nebo, že by přeci jen mezi slepými jednooký králem?
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Monitor Lenovo ThinkVision D221 22"
    Založil Peon v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 11.02.2007, 15:38
  2. 22" Samsung 225BW ver. 22" Asus MW221U
    Založil Visi v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 01.02.2007, 18:25

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání