potrebujem poradit s vyberom zvukovky pouzivat ju budem v podstate na fsetko: hry, filmy, hudba-obcas mp3. niesom ziadny audiofil doteraz som pouzival integravanu zvukovku na dfi (karajan) + k tomu obycajne sluchadla (ako som toto mohol prezradit je mi zo seba zle heh)
osobne chcem X-Fi ale konkretne model no tam som sa totalne stratil aj z dovodu ze creative zacal vyrabat par modelov marketingovo nadhodnotenych kvalite... na vyber mam toho dost:
X-Fi Elite Pro - tento model je out kedze ma externy panel na stol co neprichadza do uvahy nutny je interny do 5.25" pozicie
X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional Series
X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series
X-Fi Fatal1ty
X-Fi Platinum
X-Fi XtremeMusic
a ostatne...
najviac by ma zaujimali rozdiely medzi 3 modelmi fatality (ktora z nich je ta prva co bola dakedy oznacovana aj fatality FPS?)
poziadavky na kartu:
potrebujem aby zvukovka mala v baleni panel do 5.25" pozicie, dialkovy ovladac, funkcne ovladace pre VISTU 64bit!!!
pouzite repro budu logitech Z-5500 (Z-2300) a sluchadla zatial nemam ale aj tie idem kupit nejake koss ... alebo Sennheiser PC 161/160
cenou to zatial nelimitujem ale budem zvazovat ci mam dat za zvukovku 3k alebo 8k pretoze osobne som zatial nemal moznost svojimi usami pocut nejaky rozdiel v kvalite zvuku s obycajnej integrovanej zvukovky a nejake kvalitnej - mam mizerna sluch asi to bude tym
dik za rady