Výsledky 1 až 25 z 334

Téma: (TV OUT FAQ) Máte problémy s TV-OUTem? Řešte je zde...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: (TV OUT FAQ) Máte problémy s TV-OUTem? Řešte je zde...

Zdravím

Můj problém se zdá být čistě softwareový

Mám Radeon 9200 PRo 128MB a TV Grundig s 4pinovým vstupem S-Video
    Mám to propojené 2,5m kabelem S-Video
    Vše funguje jak má (fullscreen přehrávání videa,titulky,Theatre mode) až na to,že obraz je černobílý.
    Zprvu sem myslel že je to hardwarový problém,ale po nějaké době štelování ovladačů se mi podařilo dostat barevný signál ... vše fungovalo jak má,ale po nějaké době sem přepl kanál a když sem přepl zpět na AV tak jel obraz zase ČB
    Od té doby se mi ho už nepodařilo znovu chytnout barevně,a proto se ptám co mám proto udělat/jakco nastavit abych zase mohl mít barevný obraz ..

předem díky za odpověď

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    337

co mas nastaveno za obrazovou normu u TV vystupu v Catalystech ? Z pohledu softwaroveho problemu a barev je toto jedine misto, kde muze byt zakopany pes. Dalsi moznost je samotna TV - nevim jak Grundig, ale Panasonic ma u nejakeho vstupu moznost dvou variant - clovek omylem klepne 2x na volbu vstupu (tlacitko AV a pak ctyri barevna tlacitka pro konkretni vstup) a ma obraz CB. Pak nam doma video jelo cernobile a ja po telefonu marne radil matine kde je co blbe . Nema neco takoveho i tva TV ?

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Ty jo,fakt si měl pravdu,vstup AV má 2 varianty a na té druhé to jde barevně
    To mě fakt nenapadlo, díky moc za radu

Mam nasledujici problem,uz se to tu myslim resilo nicmene bez vysledku.Mam Asus 3850,propojeny pres S-VIdeo na CRT TV. Vicemene vse funguje jak ma,ale podminkou je ze mam na LCD nastaveno 1024x768.Jenze je to 19" a ja tam potrebuju mit 1280x1024. Pri tomto rozliseni me ale zase na TV jde videt jen vyrez casti obrazu monitoru,ktery muzu posunovat.Theater mode tohle neresi.Zase je videt jen virez videa. Jde to nejak nastavit abych nemusel porad na LCD prepinat rozliseni? Diky za kazdou radu.

Mám taky jeden problém s Tv-Outem.
    Na primarním monitoru (LCD 19") mám rozlišení 1280x1024 na sekundárním (TV) je max rozlišení 1024x768.
    Obraz na TV je vidět jen výřez, a posouvá se (to je bohužel vlastnost karet ATI)
    Video na TV jede jak má - tj. ve full screenu a celé.
    Problém nastane když PC resetnu nebo vypnu, pak se nastaví i na primárním monitoru rozlišení poue 1024x768.
    Vím že nějak to nastavit jde, aby to nedělalo (dříve jsem to tak měl) ale teď na to nemůžu přijít.
    Poradí někdo?

Xhibit, jarnotrulli: toto mi robilo ked som mal mode clone, skuste si ten druhy monitor (tv) dat ako extension a rozlisenia by mali byt nezavisle a obraz na tv bude cely

2: ACE - jenze extendet plochu nechci - to pak lita mys za roh.
    Nicmene uz jsem na to prisel
    Na tyhle zalozce musi byt v polozce "For Displays of limited resolution capabilities" nastaveno na All resolution (uz si nepamatuju co je tam presne psano a ted jsem u jinyho pC)
    http://news.softpedia.com/images/rev..._004-large.png

a na tyhle zalozce musi byt nastaveno "Enable video mode"
    http://news.softpedia.com/images/rev..._009-large.png

Pak to jede jak ma. Na LCD 1280x1024 na TV 1027x768 (je to samo sebou vyrez,ktery se hybe) ale po zapnuti videa jede video tak ja ma (cele a pres celou obrazovku) Samozrejme na TV musi byt nastaven Theatre mode...

Zdravim,potreboval bych poradit,mam zapojeno pc s televizi pres s-video kabelem ale kdyz to naklonuju tak ma monitor jiny rozliseni a televize jiny rozliseni a nejde to vyrovnat,nevyte nekdo jak by to slo udelat,abych mel po naklonovani na monitoru rozliseni 1280X1024.Dik

Junior Member
    Vliv
    0

Smile Re: (TV OUT FAQ) Máte problémy s TV-OUTem? Řešte je zde...

Zdarec. Tady je myslím docela slušně popsáno co a jak. Třeba se ti to bude hodit. http://www.netuj.cz/foto-video-hudba...nastaveni-graf

Dobrý den. Mám malý dotaz. Přešel jsem z XP na Vista 64b . Dříve jsem dal v ovladačích grafické karty (ATI) u TV režim divadlo a pokud jsem pustil video (JetAudio), obraz byl okamžitě na TV přes celou obrazovku a já měl na monitoru jen malé okno. Nyní se mi toto nedaří zprovoznit. V ovladačích mám nastaveno u TV jako režim Divadlo, ale stále je prázdná obrazovka. Jen tapeta plochy. Vždy musím vzít okno s videem a přetáhnout ho na TV a tam maximalizovat. Dělám prosím něco špatně?
    Intel Core 2 Duo E8400 Zerotherm BTF90 / Abit IP35PRO / 2x 2GB PC1066 Corsair Twinx Dominator / Sapphire ATI HD3870 X2 / Asus DRW-1814BL / HL-DT-ST DVD-ROM GDR8164B / SATA WD640 / SATA Seagate 1000 /SATA Samsung 500GB / SATA Seagate 120GB / SATA Seagate 320GB / SATA Seagate 160GB / 2x SATA Hitachi 80GB / Asus Xonar DX PCIe / TV karta Leadtek WinFast TV2000XP expert / WiFi Edimax / panel Zalman ZM-MFC1 / Seasonic S12II-500 500W / BIGTOWER SHARKOON Rebel 12 Economy Edition / HP w2207h / Thrustmaster Force Feedback GT Racing Wheel / Logitech G15 v.1 / Genius Ergo 525 / Logitech z640

nemas nastaveno KLONOVANI OBRAZU. Mas nastaveno, ze se televize chova jako ROZSIRENA PLOCHA.

melo by to byt na teto obrazovce - pretahnes TV do praveho policka a tusim pres prave tlacitko pak vyberes CLONE rezim. Nevsimej si toho zacervenaleho pole na obrazku, klikas na pravy "moniturek" v sekci "Desktop and display setup". Nad zacervenalym polem bys mel potom videt "[CLONE]" a ne "[EXTENDED]" (na obrazku)
    http://i61.photobucket.com/albums/h4...yst-rotate.jpg
    Naposledy upravil jimmy; 06.10.2008 v 07:44.

Historie: C2Q Q6600 @3.2GHz (8x400) || MB: GB X48-DS5 rev 1.1 F8H || COOL: Thermalright Ultra 120 eXtreme || MEM: 4x 2GB Corsair Dominator PC2-8500C5@1066MHz
    Soucasnost: Ci7 3770 @default || MB: GB GA-Z77X-UD4H rev 1 F2 || COOL: Gelid Tranquillo rev2 || MEM: 2x 8GB Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL10 XMP
    VGA: Sapphire HD5870 VaporX / 1GB || HDD: 2x SSD Corsair M64 + 2x Velociraptor 74GB + WD 2TB Green || Sound: Realtek Azalia || Case: TT Eureka || PSU: Corsair HX620W

Citace Původně odeslal jimmy Zobrazit příspěvek
    nemas nastaveno KLONOVANI OBRAZU. Mas nastaveno, ze se televize chova jako ROZSIRENA PLOCHA.

melo by to byt na teto obrazovce - pretahnes TV do praveho policka a tusim pres prave tlacitko pak vyberes CLONE rezim. Nevsimej si toho zacervenaleho pole na obrazku, klikas na pravy "moniturek" v sekci "Desktop and display setup". Nad zacervenalym polem bys mel potom videt "[CLONE]" a ne "[EXTENDED]" (na obrazku)
    http://i61.photobucket.com/albums/h4...yst-rotate.jpg
    To jsem udělal, ale bohužel mi pak naskočí rozlišení na obou obrazovkách stejný, cože je max TV 1024x768 ale na monitoru mám default 1680x1050. A hnout s tím pak nejde.
    Intel Core 2 Duo E8400 Zerotherm BTF90 / Abit IP35PRO / 2x 2GB PC1066 Corsair Twinx Dominator / Sapphire ATI HD3870 X2 / Asus DRW-1814BL / HL-DT-ST DVD-ROM GDR8164B / SATA WD640 / SATA Seagate 1000 /SATA Samsung 500GB / SATA Seagate 120GB / SATA Seagate 320GB / SATA Seagate 160GB / 2x SATA Hitachi 80GB / Asus Xonar DX PCIe / TV karta Leadtek WinFast TV2000XP expert / WiFi Edimax / panel Zalman ZM-MFC1 / Seasonic S12II-500 500W / BIGTOWER SHARKOON Rebel 12 Economy Edition / HP w2207h / Thrustmaster Force Feedback GT Racing Wheel / Logitech G15 v.1 / Genius Ergo 525 / Logitech z640

Ahoj
    nerad sem píšu, ale už si nevím rady.
    Mám dvě grafiky GeForce 6600 GT a ATI Radeon HD 2600 XT
    Zapojení PC - TV je realizovano
    PC -> S-Video + Jack -> prřes redukce na CINCHE -> přes rozdvojku (SCART + CINCHE) to jde do TV
    Pokud mám v PC 6600 GT jede mi obraz barevne na PAL-K1
    Pokud mam v PC 2600 XT nejede mi barevnej obraz na nic ani na PAL-K (PAL-K1 u ATIny nastavit nejde)
    Napadlo mě že kdyby šlo nastavit u ATI PAL-K1 měl by bejt barevnej obraz ne ? Ale nastavit to nejde... nechápu kde je chyba Rád bych se zeptal zda-li někdo nevíte? Rád ybch měl v PC HD 2600 XT protože je mnohem lepší a navíc na 6600 GT mi dělá problemy s PC už je hodně stará....
    Moc díky za rady

Zdravim vsechny,

HD4670 (predtim 9600Pro a naprosto v pohode)... Jedu na Viste64 (predtim XP SP2). Snazim se pres Catalyst rozjet TV klasickym zpusobem... Nic se nedeje at delam co delam (nejsem vlastne v Catalystu ani schopen pretahnout monitor do okynka "MAIN")... Zkusil jsem odpojit monitor a TV nebehla... Napojil jsem potom monitor a nejak jsem to rozjel naraz... Ted kdyz mam opet plne funkcni monitor a chci pripojit TV tak zase nic... Vim ze to zni trochu chaoticky, ale lip uz to popsat neumim.
    Naposledy upravil Zemi; 21.09.2009 v 17:47.

Vcera som pokusne presiel na Windows 7 x64 Ultimate. Mam cez D-SUB analogovo pripojeny 20' LCD monitor (1620x1080). Cez HDMI mam pripojenu LCD TV.

V Catalystoch pod WinXP bola polozka, kde som si mohol roztiahnut obraz na celu obrazovku TV (uz si nepamatam, ako sa to volalo, tusim to bolo v zalozke HDMI).

V Catalystoch pod Win7 som nic take nenasiel. Na LCD TV mam ciernu obrubu (cierne pasy zhore, zdola, zlava, sprava). Nejako by som to potreboval roztiahnut na celu TV. Neviete poradit nejaky soft, ktory umoznuje pre ATI HD 3200 taketo nastavenie? Skusal som PowerStrip, ale ten mi nepomohol. Mam tuto maticnu dosku:
    Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H
    Kód:
    http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2859
    Ked si dam info priamo na TV, tak pise, ze rozlisenie je 1920x1080 pri 60Hz, co je OK. Tak som to mal aj pod XP.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. FAQ - čtěte než se zeptáte.
    Založil Jezevec v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 05:25
  3. Kolik typu je RAID? (1,3,5,0,...)
    Založil Lada Zuzjak v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6