ten Pretec mám, konkrétně 1GB verzi jako dárek z CZC. Rychlost podle očekávání průměrná, ale když ho někde vytáhnu, tak vzbuzuje slušnou pozornost![]()
Muzu potvrdit, uz jsem ho taky videl na zivo (ne tu darkovou verzi z CZC, ale normalni 8GB verzi) a vypada velmi netradicne a musim rict, ze se mi zamlouva. Je celkem malej, rychlosti jsem taky zkousel, jsou prumerne, neni to zadny rychlostni rekordman, ale to se od nej ani neocekavalo. Jedine co me u nej trochu vadilo byla nemoznost osadit vedlejsi usb, nebot jak je kulatej, tak zabranuje osadit prave sousedni usb cimkoliv jinym.
Fractal Design R3 Define, Corsair CS650M, Gigabyte Z97-X Gaming 3, Core I5-4690K (Scythe Ninja 3 + Fractal Fan), Kingston 2x8 Gb 1600 Mhz, MSI TwinFrozr GTX780, SSD Intel 520 120 Gb, WD Red 3Gb, LG GSA-H60L Black, Logitech G400s, Hp OEM flat keyboard, Samsung 214T.
Muzu potvrdit ze efekt "jee co to je?" tenhle flashdisk splnuje
Jen ta rychlost prace s malymi soubory je opravdu mizerna (2GB verze), souvisle cteni/zapis jeste jde.
"Kulatost" a tedy nemoznost zapojit okolni porty taky obcas nepotesi.
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
HollyG: přijde na to jakej je tam filesystem a velikost clusteru. Když vezmeš že flashka má blok velkej většinou kolem 64kB a dáš si na tu flashku NTFS s clusterama velkýma 512B tak počítej s rychlostí pod 1MB/s ... když tam dáš clustery 16kB tak rychlost rázem vzroste a to velmi značně. Například na mojí 2GB A-DATA jsem to takhle zkoušel...při malých clusterech se to táhlo jak smrad, pod 2MB/s...při 16kB clusterech to už bylo 15MB/s jakožto dosažení maxima rychlosti oné flashky
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)