Výsledky 1 až 25 z 82

Téma: Bezdrôtové myši sú horšie ako klasické?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Bezdrôtové myši sú horšie ako klasické?

Stejne jako poznam 85Hz na CRT monitoru a vadi mi jak to blika (malokdo to pozna, jsou lidi co nevidi 60hz) tak stejne tak poznam zpozdeni pohybu kurzoru u wireless mysi a jak je videt, nejsem sam. Jestli ty to nepoznas, tak bud rad a uzivej si bezdratu.. nevim co to je gurun, ale ukaz mi nejakeho pro-gamera co hraje s bezdratovkou....mozna ze nejlepsi wirelesky jsou uz rychle, ale ty beznejsi jsou proste zpomalene..

Citace Původně odeslal SajmoN Zobrazit příspěvek
    hm no neviem, ja som velmi rad ze som sa zbavil kabla na mysi, neskutocne ma sralo ze mi tahal mysku alebo sa zase niekde motal pred podlozkou, a davat prachy za radoby uberleetgamer mouse bungee som povazoval za vylozenu <>vinu .. v ms6k laser wireless mi vydrzi jedna baterka minimalne 2 mesiace, pcham do nej duracelky baterky alkalicke a no problem .. a mozem zodpovedne prehlasit ze mi ta mys neskocila ani raz, niesom nejaky extremny strielackar ale hral som na nej v podstate vsetky herne zanre a no problem ..

odkaz pre petrika: podla toho co ty vsetko citis, vidis a pocujes si musel spadnut z gurunu
    Naposledy upravil Petrik; 03.03.2008 v 11:05.
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
    repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání