uzasnej je, ale na prvni pohled nevidim rozdil s 2407.
uzasnej je, ale na prvni pohled nevidim rozdil s 2407.
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
Taky nikdo netvrdí, že 2407 nebyl designově povedenej, že?Každopádně to vypadá, že DELL razantně zlepšil problém z ghostingem, nicmně na úkor podstatně horšího inputlagu...
• Dell XPS M1210 (C2D T5500@1.66GHz undervolted to 0,95V, 2GB DDR2-667, 250GB 7200rpm HDD, GMA950, Win 8 Pro)
Tak a mam ho, krasavca domakeby som nemal doteraz 26" samsung tak si poviem ze Dell je fakt moooc velky, takto to mam len kusok mensie, ale FULLHD
Kto ma zaujem o nejake fotky / testy, mozete pozriet tu: Dell 24o8WFP
(fotky su v skoro plnom rozliseni, aj s EXIF) akurat som zabudol akosi skalibrovat bielu farbu na fotaku, takze niektore foto bez blesku vyzeraju ehm...zvlastne...
Jo, a ked sa vam bude zdat nahodou na jednej fotke akoby vypalene pixely...to mi robi fotak...
(25s uzavierka zobrazi vsetky hluposti co su na cipe)
BTW: Prve dojmy vyborne, farby SUPER, vsetko je kraasne ostree, podsvietenie vyborne.
Nejvetsi nevyhodou Dell monitoru je skutecnost, ze firma si libovolne meni typy panelu, takze clovek vlastne nikdy nevi, jak kvalitni monitor dostane.
Panuje vseobecne presvedceni, ze idealni je nakoupit prvni revize, kdy se firma snazi ziskat co nejlepsi hodnoceni v recenzich a ma jeste dost vyrobenych kusu. Jakmile se zvedne poptavka a Dell objevi neco levnejsiho, mate smolika, od te chvile je to loterie.
Na druhou stranu to taky znamena, ze s prvni revizi riskuteje pripadne problemy, ktere se ve vyrobe jaksi prehledly a zjisti je az uzivatele pri pravidelne praci s monitorem...![]()
Stipendium peccati mors est
Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas
Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!
Hlavne Dell de facto neni zadna znacka... Skupujou hardware vsude mozne resp. nikdo nema poneti od koho to kupujou a jak uz bylo podotknuto, je to vsechno naprosto jiny zelezo.
Kompy jsou do kanclu v pohode, alle cehokoli jinyho bych se nedotknul.
edit: servis maji ale super, to se musi uznat
Zdravím všechny tento panel jsem si koupil tak před dvěma měsíci za cenu 14500i s DPH a nemůžu říct nic proti snad jen ta cena a že v zahraničí se dá koupit pod 10tis na naše. Je to prostě bomba. Jak při různých prací tak koukání na filmy prostě paráda a hraní her nepostřehl jsem žádný rozdíl spíš naopak jeto lepší jak na LG19 co jsem měl před ním obraz je kvalitnější a ostřejší jak klasické TFTčko. První vydání mělo nějakou chybu kterou opravila nová verze. Co dodat lepší panel za tydle peníze snad nejde sehnat.
JE TO PROSTĚ BOMBA
Záleží z čeho člověk přecházel, nebo s čím může srovnávat. Já sice chytnul bezva kousek za těch 6500,- v Bazaru /žádný vadný pixely, podsvícení atd./. Nemůžu ale doladit nastavení. Barvy mi stále 100% nesedí, ani pozorovací úhly nejsou nějak dokonalý. Imputlag je doslova hroznej, takže při hraní CoD4 se snipou to je běs (ale dá se). Nejhorší je, že po chvíli co na něm něco dělám, začnu mít "unavené oči" a nevím co s tím. Laboroval jsem s nastavením i osvětlením místnosti a bez nějakého zlepšení.
//"chvíli na něm něco dělám" = hlavně čtení textu. Možná to je tím, že jsem si zvyknul na NEC 20WGX2 PRO, který má S-IPS a má lesklý povrch. Tady mi to trochu připadá "jako když koukám přes folii" a nemůžu dokonale zaostřit na ten text. Uvidím jestli si oči zvyknou, mám ho zatím 2 dny.
Naposledy upravil M.K.; 25.02.2009 v 19:15.
PC 1 > Asus Striker II Extreme, E8400 @4.4Ghz, Thermalright Ultra120 Extreme, 2x2GB OCZ Platinum DDR3 1800Mhz, 2x Asus 8800GTS, 2x WD6400AAKS, Auzentech X-Fi Prelude, Corsair HX520W, Lian-li A10A, 20" NEC 20WGX2, Razer Lachesis + eXactMat, Sennheiser 595, Vista Ultimate
PC 2 > ASUS P5K Deluxe, E8400@4Ghz + Scythe Ninja, 4x 1024MB ADATA EE, Gainward 8800GTS, WD6400AAKS, AOC 210S
Notebooks >DELL E4200, DELL E6400, DELL D630, DELL D430
Ty unavene oci mas pri: "neco delam" tim myslis praci, ci hrani nebo oboji?
Pokud praci, tak zkus posoudit velikost textu a pocet dpi + vzdalenost hlavy od monitoru. Nema asi cenu tu psat presne nastaveni, protoze kazdy ma jine oci a uz jen okolni prostredi ma vliv a neni shodne. Kazdopadne vcera sem zkusil nastavit ty doporucene hodnoty rgb, jas a kontrast a mohu zodpovedne rici, ze mi to nejak nesedi, zkusim to porovnat s 2407 u ktere sem nemel jediny problem. Tady si v seru (cti svetlo mensi nez denni - no asi bych mel zacit uz po zvyku z 8bitu pouzivat diakriiku) na ty osvedcene hodnoty nemohu nejak zvyknout, porad se mi to jakoby mlzi a "rozostruji oci")
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)